Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • „Un spital așa cum ar trebui să fie toate. Îți oferă încredere că totul va fi bine.“

    Elena L., Iași, pacientă Pediatrie

Acasă Abonamente Avantaje şi beneficii

Avantaje şi beneficii

Abonamentele medicale Arcadia reprezintă parteneriatul pe termen lung cu Arcadia - Spitale şi Centre Medicale. Acest lucru înseamnă performanţă, încredere şi beneficii progresive, o relaţie de tip win-win prin care pacienţii sunt stimulaţi să îşi rezolve la Arcadia toate nevoile de sănătate, iar Arcadia le răsplăteşte fidelitatea prin facilităţi speciale.

Abonamentele Arcadia oferă servicii în funcţie de necesităţile medicale ale pacienţilor şi de disponibilităţile lor de buget şi sunt gândite astfel încât să garanteze o profilaxie eficientă şi şansa de a aborda precoce orice suferinţă sau boală apărută.

Special pentru persoanele juridice, instituţii şi companii, au fost concepute abonamentele Arcadia Coporate care oferă servicii profesionale de medicina muncii şi orice alte servicii medicale pentru companii şi angajaţii lor.

Printre avantajele pe care le oferă abonamentele Arcadia, adaptate nevoilor specifice ale diferitelor categorii de pacienţi, se numără:

  • pachete de servicii medicale gratuite, în funcţie de tipul şi valoarea abonamentului;
  • reduceri faţă de preţurile de listă ale celorlalte servicii de sănătate;
  • prioritate la consultaţii, analize, investigaţii etc.;
  • reduceri la OTC-uri şi medicamente în farmacia cu circuit deschis din Arcadia;
  • acces la Infoline-ul Medical.

Pe lângă abonamente, pacienţii pot opta în plus pentru pachete de sănătate Cardio, destinate bolnavilor cronici care suferă de afecţiuni cardiovasculare, sau pentru pachete de naştere, destinate femeilor care doresc să aiba un copil sau celor care sunt deja însărcinate, indiferent de vârsta sarcinii.

Tur Virtual

Galerie foto

Vezi imagini cu dotările  de excepţie şi spaţiile primitoare din Arcadia.

Vezi galeria