Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • Aspecte pozitive: servicii medicale foarte bune, primirea de informații pozitive oricând au fost solicitate, explicarea detaliată [+]

    Angelica H., Iași, pacientă Maternitate

Acasă Abonamente Card de fidelitate

Card de fidelitate

My Arcadia

Programul de fidelitate Arcadia Hospital pentru pacienţi

  • Prin programul său de fidelitate, Arcadia Hospital oferă facilităţi şi avantaje clienţilor stabili, adică pacienţilor care utilizează în mod repetat, sistematic, produse şi servicii Arcadia.
  • Posesorii cardului de fidelitate My Arcadia beneficiază de discounturi financiare prestabilite la fiecare plată efectuată în sistemul medical Arcadia, indiferent de ritmul, valoarea sau destinaţia plăţilor.
  • În plus, posesorii cardului My Arcadia beneficiază de avantaje financiare (discounturi sau bonusuri) în Reţeaua de Parteneri Arcadia, alcătuită din hoteluri, restaurante, magazine, săli de sport, centre de frumuseţe, agenţii de turism, alţi furnizori de servicii.

Regulamentul Programului de Fidelitate Arcadia

Aria de aplicabilitate a programului
Programul de Fidelitate Arcadia este valabil pe întregul teritoriu al României, în toate unităţile medicale din structura Arcadia.


Procedura de funcţionare a Programului de Fidelitate

1.  Prin Programul de Fidelitate, orice posesor de card My Arcadia beneficiază de discounturi financiare prestabilite, la orice produs sau serviciu folosit în structura Arcadia, după cum urmează:

  • 3% reducere pentru serviciile de ambulatoriu, inclusiv la servicii de investigaţii medicale (analize de laborator, explorări funcţionale, radiologie şi imagistică);*
  • 2% reducere pentru serviciile de spital (spitalizare de zi, spitalizare continuă, intervenţii, tratamente etc.);
  • 3% reducere pentru serviciile medicale mobile (consultaţii, investigaţii şi tratamente la domiciliul pacienţilor; transport asistat medical);
  • 2% reducere la preţurile din Farmacia Arcadia (OTC-uri, medicamente cu prescripţie şi parafarmaceutice, inclusiv în regim de eliberare a reţetelor gratuit şi compensat).

*cu excepţia testelor de genetică. 

Reducerile financiare de mai sus se acordă pe loc, la plata serviciului sau a produsului Arcadia solicitat de către pacient, fiind înregistrate pe factură şi/sau chitanţă şi/sau bonul aferente plăţii.
Reducerile se acordă posesorilor de card My Arcadia inclusiv în cazul în care produsul sau serviciul plătit de către pacient este deja supus unui discount, în cadrul unei promoţii temporare.

2. Cardul My Arcadia oferă beneficiarului şi avantaje financiare diverse în Reţeaua de Parteneri Arcadia, alcătuită din hoteluri, restaurante, magazine, săli de sport, centre de frumuseţe, agenţii de turism, alţi furnizori de servicii.

Vă rugăm să consultaţi materialele de prezentare a Reţelei de Parteneri Arcadia pentru a afla toate informaţiile privind companiile partenere, facilităţile (discounturi, bonusuri etc.) pe care acestea le oferă posesorilor de carduri My Arcadia, precum şi regulile de aplicare a ofertelor respective.

Tur Virtual

Galerie foto

Vezi imagini cu dotările  de excepţie şi spaţiile primitoare din Arcadia.

Vezi galeria