Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • Foarte bine pentru: profesionalism, aparatura utilizată, condiții de efectuare a serviciilor medicale, amabilitatea personalului. FELICITARI! [+]

    F. S., Iași, pacientă Chirurgie

Acasă Abonamente Persoane juridice Avantajele abonamentelor

Avantajele abonamentelor

Arcadia - Spitale şi Centre Medicale este un centru medical de excelenţă, care impune şi respectă cele mai înalte standarde de calitate în toate serviciile de sănătate pe care le furnizează pacienţilor şi partenerilor săi corporatişti.

Arcadia a implementat sistemul de management al calităţii, fiind acreditat conform SR EN ISO 9001:2008 de către TÜV Austria.

Beneficii suplimentare

Pe lângă serviciile propriu-zise de medicina muncii, realizate de profesionişti cu îndelungată experienţă, pachetul Arcadia MM Plus oferă fiecărui angajat al companiei dvs. posibilitatea de a folosi orice produs sau serviciu Arcadia la preţuri preferenţiale, conform grilei de discounturi ataşată contractului de medicina muncii.

În plus, angajaţii au acces la platforma Infoline Medical, pentru consiliere medicală prin telefon, în situaţii de urgenţă, din partea unui medic specialist. 

Promptitudine

Reţeaua de sănătate Arcadia a pus la punct proceduri eficiente pentru a vă oferi servicii complete şi performante de medicina muncii în forma cea mai avantajoasă cu putinţă, fără consumuri inutile de timp, protejând astfel fluxurile de producţie ale firmei dvs.

La cerere, activitatea medicului de medicina muncii se poate realiza la sediul companiei dvs., şi tot acolo pot fi derulate investigaţiile medicale, prelevarea de probe pentru analizele de laborator, precum şi unele servicii profilactice sau terapeutice (ex.: administrarea de vaccinuri).

Flexibilitate

Oferta MM Plus este gândită astfel încât să se plieze perfect pe nevoile companiei dvs. 
Specificul activităţii, numărul de angajaţi şi structura profesională a personalului, atributele aparte ale ramurii economice, amplasamentul şi forma de organizare a spaţiilor de lucru, elementele de risc pentru sănătate pe care specialiştii noştri le identifică - toate aceste aspecte particulare ne conduc spre întocmirea unei oferte personalizate de medicina muncii.

Complexitate

Medicul de medicina muncii colaborează îndeaproape cu specialiştii în protecţia muncii. Soluţiile cele mai bune pentru evitarea situaţiilor de risc sau de criză produse din motive profesionale rezultă din coroborarea inspirată a strategiilor de protecţia muncii şi de medicina muncii. Grupul Arcadia este pregătit să îmbine cele două planuri de activitate, fiind în măsură să vă ofere - la cerere - o soluţie integrată.

Tur Virtual

Galerie foto

Vezi imagini cu dotările  de excepţie şi spaţiile primitoare din Arcadia.

Vezi galeria