Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • „Cel mai mult am fost impresionată de factorul uman al cadrelor medicale! Adevărați profesioniști! Mulțumim foarte mult pentru experiența [+]

    Oana Petrina S., mama pacient Pediatrie

Acasă Abonamente Persoane juridice Prezentare abonamente Persoane Juridice

Prezentare abonamente Persoane Juridice

Produse premium pentru sănătatea angajaţilor

  • Vreţi mai mult decât servicii de medicina muncii?
  • Doriţi ca firma dvs. să se diferenţieze prin grija specială pe care o acordaţi sănătăţii angajaţilor dvs.?
  • Vreţi să oferiţi unora sau tuturor membrilor echipei dvs. beneficii extra-salariale sub formă de servicii medicale avansate?

Dacă răspundeţi afirmativ la întrebări ca cele de mai sus, Arcadia vă pune la dispoziţie soluţia optimă de a vă răsplăti angajaţii pentru efortul şi devotamentul lor, prin pachete de sănătate care includ serviciile de medicina muncii, însă oferă şi multiple avantaje suplimentare. 

Abonamentele Arcadia Corporate Optim, Business şi Executive sunt structurate, la rândul lor, pe baza conceptului inovator Sustainable Health.

Planificăm sănătatea abonaţilor noştri în paşi strategici succesivi, punând simultan accentul pe o prevenţie eficientă, pe diagnosticare precoce şi pe terapie performantă, în funcţie de situaţie. Ştim că starea de sănătate a unui angajat nu depinde doar de influenţa mediului profesional, astfel că investigăm cu atenţie stilul său de viaţă, alimentaţia, factorii de stres, oferindu-i în cele din urmă un plan personalizat de profilaxie și de dezvoltare individuală, prin consilierea specialistului nostru în Health Coaching. Suntem conştienţi că deciziile de sănătate cele mai bune se iau pe baza unor informaţii complete, corecte şi actuale - de aceea, suntem pregătiţi să acoperim nevoile de informare şi educaţie ale abonaţilor noştri cu privire la starea lor de sănătate.

Abonamente Optim, Business şi Executive - Pachete de sănătate incluse, discounturi progresive, servicii conexe

În funcţie de nevoile de sănătate ale angajaţilor dvs., dar și în funcţie de bugetele pe care doriţi să le alocaţi ca beneficii extra-salariale, puteţi opta pentru una dintre cele trei oferte de abonamente corporate: Optim, Business şi Executive.

Structura celor trei variante de abonament este asemănătoare, ele incluzând:

  • Servicii de medicina muncii gratuite, în forma cea mai complexă de care aţi putea avea nevoie - valabil pentru toate treptele de abonament.
  • Pachete de sănătate cu servicii incluse, constituite din: consultaţii la medici specialişti, efectuare de analize de laborator, explorări funcţionale și investigaţii de imagistică pe diferite specialităţi, servicii conexe de educaţie pentru sănătate. Structura pachetelor de servicii incluse variază progresiv în funcţie de abonamentul ales, conform tabelelor explicative anexate la contractul de abonament.
  • Grile de discount progresive la orice alte servicii medicale, neincluse în abonament, folosite în structura Arcadia - Spitale şi Centre Medicale de către titularul abonamentului.

Bonusuri în Reţeaua de Parteneri

Toţi posesorii de carduri Arcadia beneficiază de condiţii preferenţiale (discounturi financiare, bonusuri etc.) pentru serviciile şi produsele oferite de companiile incluse în Reţeaua de Parteneri Arcadia, din care fac parte hoteluri, restaurante, magazine, săli de sport, centre de frumuseţe, agenţii de turism, alţi furnizori de servicii.

Avantaje financiare pentru produse adiacente

În cazul în care doriţi să includeţi în pachetele de beneficii ale unora sau tuturor angajaţilor dvs. servicii de sănătate pentru rudele lor de gradul I (soţ/soţie, copii), puteţi achiziţiona diverse tipuri de abonamente Arcadia pentru persoane fizice, structurate diferit pentru copii (categorii de vârstă: 0-1 an și 1-16 ani) şi pentru adulţi, abonamente organizate, la rândul lor, pe trepte valorice.

În funcţie de numărul de abonamente achiziţionate, suntem încântaţi să alcătuim pentru dvs. o ofertă personalizată, cu discounturi de volum corespunzătoare. Vă rugăm, în acest scop, să consultaţi materialele noastre de prezentare a abonamentelor Arcadia pentru persoane fizice şi să cereţi reprezentantului nostru de vânzări să vă prezinte o ofertă personalizată de preţuri.

Tur Virtual

Galerie foto

Vezi imagini cu dotările  de excepţie şi spaţiile primitoare din Arcadia.

Vezi galeria