Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • „Punctualitate, seriozitate, implicare din partea tuturor, pornind de la infirmieră și până la doctor."

    Adina R., pacientă Maternitate

Acasă Centre medicale

1 2 3

  • Policlinica Cicoarei

    Centre complexe de diagnostic şi tratament.

    afla mai mult

În decursul timpului, peste 6.000 de persoane au ales Arcadia Quick Check pentru a-și verifica starea de sănătate în mod rapid, simplu și eficient. Află și tu mai multe despre pachetele Arcadia Quick Check.

Abonamente medicale pentru adulţi şi copii sau abonamente corporate, personalizate în funcţie de cerinţele, vârsta şi nevoile tale de sănătate. Concepute să-ţi ofere siguranţă, grijă şi maximă atenţie atunci când vrei să previi sau să tratezi o problemă medicală ori să-ţi monitorizezi starea de sănătate. 

Serviciile medicale Arcadia (consultaţii, investigaţii, explorări, spitalizare continuă sau de zi) sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate pentru pacienţii asiguraţi, în baza unei trimiteri/recomandări de la medicul specialist sau cel de familie.

Talonul Arcadia Avantaj îţi oferă 10% reducere la consultaţii, investigaţii şi analize de laborator în cadrul oricărei specialităţi din policlinica Arcadia. Îl poţi obţine numai de la medicul tău de familie şi numai dacă acesta este afiliat la Reţeaua de Cabinete Arcadia Partener.

Policlinicile Arcadia sunt spaţii ultramoderne, dedicate activităţilor de ambulatoriu, cu multiple facilităţi tehnice şi medicale menite să satisfacă nevoile de sănătate ale pacienţilor.

Aceste structuri au fost gândite pornind de la dorinţa ca fiecare pacient să găsească aici serviciile de care are nevoie, indiferent de specialitatea medicală sau chirurgicală căreia i se adresează şi indiferent de tipul îngrijirii medicale pe care o solicită.