Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • Aici m-am simțit OM în țara mea. Felicitări și mulțumesc că existați!

    C. M., Vaslui, părinte pacient Pediatrie

Acasă Centrul de Dermatologie si Estetica Medicala

1 2

  • Mezoterapia sau cocteilul frumuseții

    Mezoterapia este o metodă nouă de tratament folosită în medicina estetică non-invazivă, ce constă în...

    afla mai mult

Planul terapeutic individualizat de remodelare corporală este alcătuit în urma unei consultaţii prealabile, realizată de către medicul specialist în medicina antiaging şi cuprinde tratamente specifice.

Dermatologia este specialitatea care se ocupă de afecţiunile cutanate, ale mucoaselor, părului sau unghiilor, bolile cu transmitere sexuală, afecţiuni cutanate ale copiilor, estetica pielii.

Serviciile medicale Arcadia (consultaţii, investigaţii, explorări, spitalizare continuă sau de zi) sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate pentru pacienţii asiguraţi, în baza unei trimiteri/recomandări de la medicul specialist sau cel de familie.

Centrul de Dermatologie şi Estetică Medicală Arcadia oferă soluţii optime pentru întregul spectru de probleme medicale legate de piele, situații patologice sau inestetisme cutanate.

Este primul centru privat de acest gen din zona Moldovei, care oferă consultații și tratamente moderne, în regim ambulatoriu sau spitalizare pentru afecțiuni dermatologice, venerologice, chirurgie dermatologică, dermatologie pediatrică, dermato-cosmetică, estetică facială și corporală.