Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • Atât personalul medical cât și cel de la recepție, foarte amabili. Am fost informată în detaliu despre starea copilului [+]

    R.R., Iași, pacientă Maternitate

Acasă Imagistică

1 2 3

  • Cu bună ştiinţă

    Cel mai modern centru de imagistică medicală.

    afla mai mult

Centrul de Imagistică este cel mai modern centru de radiologie din Iaşi, dotat la cele mai înalte standarde. Setul complet de aparatură de specialitate cuprinde modele de ultimă generaţie cu caracteristici tehnice care le recomandă a fi cele mai bune din România în acest moment.

Serviciile medicale Arcadia (consultaţii, investigaţii, explorări, spitalizare continuă sau de zi) sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate pentru pacienţii asiguraţi, în baza unei trimiteri/recomandări de la medicul specialist sau cel de familie.

Talonul Arcadia Avantaj îţi oferă 10% reducere la consultaţii, investigaţii şi analize de laborator în cadrul oricărei specialităţi din policlinica Arcadia. Îl poţi obţine numai de la medicul tău de familie şi numai dacă acesta este afiliat la Reţeaua de Cabinete Arcadia Partener.

Cum te pregăteşti pentru explorările de imagistică, ce este substanţa de contrast, când ai voie să faci un RMN? Răspunsuri detaliate la toate întrebările tale legate de investigaţiile de radiologie.

Centrul de imagistică oferă servicii de radiologie şi investigaţii în aproape toate sferele medicale (ginecologie, fertilitate, cardiologie şi aplicaţii vasculare, neurologie sau ortopedie). Aparatura ultramodernă permite examinări optimizate pentru aproape toate aplicaţiile clinice şi regiunile corporale, afişând detalii de mare precizie, necesare în stabilirea unui diagnostic de certitudine.

Contract cu C.A.S. Iaşi

Dacă eşti asigurat al Casei de Asigurări de Sănătate, poţi beneficia de serviciile noastre medicale cu decontare parţială sau totală.

Află mai multe