Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • Amabilitatea exemplară a asistentelor și medicilor, tratamente corecte, fără dureri. La orice solicitare adresată personalului s-a reacționat [+]

    Tudor M., Iași, pacient Chirurgie

AcasăSpitale Centrul de Imagistică Medicală Prezentare Centrul de Imagistică Medicală

Prezentare Centrul de Imagistică Medicală

Centrul complex de imagistică medicală de care dispune Arcadia completează un circuit integrat de investigaţii astfel încât pacienţii să beneficieze de toate serviciile medicale de care au nevoie, în acelaşi loc.

Este cel mai modern centru de radiologie din Iaşi şi se află sub coordonarea Prof. Dr. Dragoş Negru, medic primar Radiologie şi Imagistică medicală.

Existenţa acestui centru, dotat la cele mai înalte standarde, înseamnă cu atât mai mult având în vedere importanţa radiologiei şi a imagisticii în stabilirea unui diagnostic corect şi în ansamblul medicinii moderne pe care o practicăm astăzi.

Setul complet de aparatură de specialitate cuprinde modele de ultimă generaţie cu caracteristici tehnice care le recomandă a fi cele mai bune din România în acest moment. Toate sistemele sunt marca Philips, produse de cea mai înaltă performanţă şi de maximă fidelitate. Dotările îşi arată eficienţa prin detaliile de mare precizie pe care le afişează, în depistarea diverselor forme de cancer sau a formaţiunilor tumorale benigne şi maligne.

Pe lângă aparatura ultramodernă, în cadrul centrului de imagistică vă puteţi bucura şi de o echipă medicală dedicată, formată din specialişti cu experienţă şi recunoaştere în ţară şi străinătate.

Medicii radiologi au competenţe în tomografie computerizată, ultrasonografie şi senologie imagistică sau rezonanţă magnetică, pacienţii beneficiind de evaluări ecografie cardiace,explorări imagistice gastrologice sau din sfera pediatriei, dar şi de ecografii fetale sau puncţii prostatice ghidate ecografic, efectuată numai la Arcadia dintre toate centrele medicale din regiunea Moldovei.

Tur Virtual

Galerie foto

Vezi imagini cu dotările  de excepţie şi spaţiile primitoare din Arcadia.

Vezi galeria