Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • Promptitudine, corectitudine, curățenie. Condiții  superioare spitalului din domeniul public, medici foarte buni, seriozitate.  

    H. M., pacient Policlinică

Acasă Info Pacient Arcadia Avantaj

Arcadia Avantaj

Talonul de reducere Arcadia Avantaj ofera posesorilor o reducere de 10% din valoarea totală a serviciilor medicale de policlinică (consultații, investigații, analize de laborator), pe care le efectueza în termen, pe baza biletului de trimitere (simplu sau CAS) emis de către medicul de familie.

Talonul nu este transmisibil şi poate fi folosit doar impreuna cu biletul de trimitere aferent, emis de către medicul de familie.

Talonul de reducere Arcadia Avantaj este disponibil exclusiv la medicii de familie ale căror cabinete sunt afiliate la reţeaua de cabinete Arcadia Partener. 

Reţeaua Arcadia Partener

Reţeaua de Cabinete Arcadia Partener este un nou concept de dezvoltare şi de stimulare a consumului de servicii de sănătate premium în zona Moldovei, de fidelizare a pacienţilor şi de creştere a gradului lor de satisfacţie cu privire la serviciile medicale primare şi secundare de care se bucură.

Pentru a beneficia de programul Arcadia Avantaj și a verifica dacă medicul dvs. de familie face parte din rețeaua de cabinete partenere, vă rugăm să trimiteți un e-mail cu numele medicului și localitatea în care activează, la adresa info@arcadiamedical.ro.

Tur Virtual

Galerie foto

Vezi imagini cu dotările  de excepţie şi spaţiile primitoare din Arcadia.

Vezi galeria