Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • Era nevoie de un asemenea spital în zona Iașului (Moldovei). Locuim în Dublin (Irlanda) și promit că o să spunem tuturor [+]

    părinte pacient Pediatrie

Acasă Maternitate

1 2 3

  • 4.990 lei
    Naştere naturală

    Maternitatea Arcadia susţine naşterea naturală. Grijă pentru mamă și copil, încă din prima clipă.

    afla mai mult

Cursurile perinatale şi materialele informative oferite de Centrul Lamaze sunt extrem de utile pentru tinerele familii care aşteaptă un copil. Educaţia Lamaze are la bază abordarea naturală şi sănătoasă a sarcinii, naşterii şi formării timpurii a viitorilor părinţi.

Cele mai avansate servicii de identificare şi management al sarcinilor cu risc obstetrical crescut. Specialiştii de medicină materno-fetală pot estima foarte timpuriu complicaţiile unei sarcini şi diagnostica precoce anomaliile congenitale printr-o serie de evaluări complexe şi de mare acurateţe.

Serviciile medicale Arcadia (consultaţii, investigaţii, explorări, spitalizare continuă sau de zi) sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate pentru pacienţii asiguraţi, în baza unei trimiteri/recomandări de la medicul specialist sau cel de familie.

Talonul Arcadia Avantaj îţi oferă 10% reducere la consultaţii, investigaţii şi analize de laborator în cadrul oricărei specialităţi din policlinica Arcadia. Îl poţi obţine numai de la medicul tău de familie şi numai dacă acesta este afiliat la Reţeaua de Cabinete Arcadia Partener.

La Maternitatea Arcadia îţi suntem alături în unul dintre cele mai frumoase momente din viaţă, atunci când vrei să aduci pe lume un copil. Credem că naşterea este un eveniment plăcut care trebuie să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Te sprijinim înainte, în timpul sarcinii şi după naştere şi îţi oferim pachete de servicii atent gândite. La Maternitatea Arcadia găseşti soluţii medicale adaptate şi trebuie doar să o alegi pe cea care îţi oferă cea mai mare siguranţă şi încredere.