Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • Am rămas impresionată de promptitudinea personalului, în situația în care am născut cu 4 zile înainte de programare.

    Marina C., Iași, pacientă Maternitate

Acasă Pediatrie

1 2 3

  • Copilul tău e totul pentru tine.
    Noi facem totul pentru el.

    ARCADIA PEDIATRIE - Alege să ai un copil sănătos!

    afla mai mult

În decursul timpului, peste 6.000 de persoane au ales Arcadia Quick Check pentru a-și verifica starea de sănătate în mod rapid, simplu și eficient. Află și tu mai multe despre pachetele Arcadia Quick Check.

Arcadia îţi pune la dispoziţie abonamentele Arcadia Kids, concepute special pentru nevoile medicale ale copilului tău. Sunt personalizate în funcţie de vârsta micuţului (abonamente Bebe şi Junior) şi gândite să vă ofere siguranţă şi certitudinea că veţi dispune de serviciile şi tratamentele Arcadia în condiţii preferenţiale, atunci când copilul tău va avea nevoie.

Serviciile medicale Arcadia (consultaţii, investigaţii, explorări, spitalizare continuă sau de zi) sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate pentru pacienţii asiguraţi, în baza unei trimiteri/recomandări de la medicul specialist sau cel de familie.

Talonul Arcadia Avantaj îţi oferă 10% reducere la consultaţii, investigaţii şi analize de laborator în cadrul oricărei specialităţi din policlinica Arcadia. Îl poţi obţine numai de la medicul tău de familie şi numai dacă acesta este afiliat la Reţeaua de Cabinete Arcadia Partener.

Sănătatea celor mici e prioritatea noastră de fiecare zi. Pentru că nimic nu se compară cu zâmbetul fericit al unui copil sănătos. De aceea, am adaptat Centrul de Pediatrie nevoilor unice ale copilului tău, am amenajat spaţiul într-un mod cald şi primitor şi i-am cooptat în echipa noastră medicală pe unii dintre cei mai buni specialişti pediatri.