Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • Personal amabil, prietenos cu mica pacientă. Nu îmi doresc ca fiica mea să se mai îmbolnăvească, dar, dacă se mai [+]

    Ema B., Tomești – Iași, mamă pacient Pediatrie

AcasăPediatrie Despre Internări medicale şi chirurgicale

Internări medicale şi chirurgicale

În ceea ce priveşte intervenţiile de spital, am făcut totul pentru a oferi micilor pacienţi cele mai bune condiţii de tratament şi spitalizare, adaptând aparatura, echipamentele şi celelalte facilităţi la specificul sferei pediatrice.

Servicii de spitalizare de nivel premium

Servicii complete de îngrijire medicală personalizată, de tip spitalicesc de la Arcadia includ sistemul integrat Nurse Call. Instalat în toate rezervele din Arcadia Hospital, permite apelarea de urgenţă a asistentei medicale, pacientul putând folosi unul dintre cele trei butoane de apel instalate în rezervă: lângă pat, în toaletă şi lângă uşa de intrare.

De asemenea, rezervele sunt dotate cu prize de gaze medicale și sisteme de monitorizare permanentă a funcțiilor vitale, care facilitează acordarea unor îngrijiri medicale de maximă eficiență și performanță.

Servicii complete de alimentație pentru pacient

Meniul complet pentru o zi de spitalizare include 3 mese principale, fiind alcătuit în funcţie de preferinţele pacientului şi de recomandările medicului curant.

Hrana pacienților este preparată în bucătăria proprie a spitalului, în cele mai bune condiții, cu un control complet și riguros asupra calității hranei și respectării tuturor standardelor nutriționale, medicale și de igienă ale alimentației pacienților, precum și asupra modului de preparare, gramajelor și ingredientelor folosite pentru meniuri.

Hrana micilor pacienți este furnizată în recipiente sigilate de unică folosință.

În secția de neonatologie, biberoanele sunt sterilizate, iar hrana de completare pentru nou-născuți este preparată, la rândul ei, cu apă filtrată și sterilizată.

Produse și accesorii de îngrijire și igienă personală pentru pacient

Pe durata spitalizării pacienţii primesc pentru folosire exclusiv în perioada internării următoarele tipuri de produse:

  • lenjerie pentru pacient (halat de baie, papuci de interior, pijama);
  • produse de igienă corporală: săpun lichid / șampon, prosoape, produse speciale pentru lăuze, nou-născuți și bebeluși, etc.;
  • accesorii diverse: șervețele de unică folosință, uscate și umede, șervețele pentru bebeluși, jocuri și jucării pentru copiii spitalizați în Dpt. Pediatrie (în funcție de vârsta acestora) etc.

Cazare medicală în rezervă standard sau VIP

Rezervele Arcadia, amenajate la nivel de cinci stele, au o capacitate de cazare pentru una sau două persoane şi oferă, la cerere, facilităţi pentru însoţitor. Ca o notă aparte, în unitatea de Cardiologie Intervențională există și rezerve cu trei paturi, special adaptate cerințelor pacienților din această sferă medicală.

Paturile medicale Völker din dotarea rezervelor Arcadia sunt controlate prin telecomandă şi au multiple funcţiuni şi utilităţi, fapt care contribuie la confortul deplin al pacientului și recuperarea sa rapidă în perioada de tratament, vindecare și refacere.

Fiecare rezervă are mobilier modern, televizor LCD, telefon, toaletă proprie, sistem integrat wireless, telecomandă multifuncțională pentru reglarea complexă a ambientului din încăpere, decorațiuni personalizate în funcție de destinația încăperii.

Rezervele din Departamentul Pediatrie sunt individuale şi au, la rândul lor, facilităţi pentru însoţitor. Mobilierul destinat copiilor este adaptat vârstei pacienților, fiind disponibile după caz pătuțuri pentru bebeluși, dulăpioare și mese de înfășat etc.

Toate rezervele Arcadia pot fi adaptate pentru persoanele cu dizabilități.

NOTĂ

Însoțitorii pacienților spitalizați beneficiază la rândul lor de produse și accesorii de îngrijire și igienă personală, precum și de servicii complete de alimentație, toate acestea fiind incluse în tariful de cazare însoțitor.

Tur Virtual

Galerie foto

Vezi imagini cu dotările  de excepţie şi spaţiile primitoare din Arcadia.

Vezi galeria