Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • „Colaborarea cadrelor medicale și ținerea sub observație a copilașului de către mai mulți medici reprezintă un mare plus.”  [+]

    Adelina H., mamă pacientă Pediatrie

Acasă Recuperare Medicala

1 2

  • Kinetoterapie pentru adulţi şi copii

    Echipamente moderne, aparţinând celor mai apreciaţi producători în domeniul recuperării medicale şi al aparaturii sportive: Kettler, Chinesport ...

    afla mai mult

Programul gratuit de fizioterapie Activ Plus este alcătuit dintr-o serie completă de 12 şedinţe de tratament care include fiecare, la recomandarea medicului, câte 4 proceduri din gama electroterapie, laserterapie sau ultrasunete. Accesibil pentru orice pacient care beneficiază de asigurare prin CAS.

Una dintre dotările de excepţie ale Centrului de Recuperare Medicală. Aparatul urmăreşte şi analizează echilibrul pacientului, vizualizează amprenta plantară, măsoară şi analizează forţa plantară a acestuia, furnizând date necesare în diagnosticarea afecţiunilor vestibulare şi a problemelor de statică.

Serviciile medicale Arcadia (consultaţii, investigaţii, explorări, spitalizare continuă sau de zi) sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate pentru pacienţii asiguraţi, în baza unei trimiteri/recomandări de la medicul specialist sau cel de familie.

Talonul Arcadia Avantaj îţi oferă 10% reducere la consultaţii, investigaţii şi analize de laborator în cadrul oricărei specialităţi din policlinica Arcadia. Îl poţi obţine numai de la medicul tău de familie şi numai dacă acesta este afiliat la Reţeaua de Cabinete Arcadia Partener.

Pachet complet de internare şi tratament pentru minimum 13 zile. Pachetul conţine analize de laborator, radiografie, consultaţie Medicină internă + electrocardiografie, program de recuperare, tratament medicamentos, evaluare şi supraveghere medicală, spitalizare completă. Accesibil pentru pacienţii asiguraţi, care prezintă la internare un bilet de trimitere CJAS valabil.

Centrul de Recuperare Medicală este cadrul adecvat pentru consultaţii în specialităţile recuperare, medicină fizică, balneologie, reumatologie şi kinetoterapie. Echipamentele de ultimă generaţie ajutate de profesionalismul şi experienţa medicilor oferă pacienţilor şansa de a se recupera mai repede şi mai eficient, fără ca procedurile să cauzeze disconfort.