Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • Medicii de pe secţia chirurgie-ortopedie (chirurg +anestezist) sunt şi adevăraţi OAMENI!

    Doina P., pacientă Chirurgie

Acasă Spitale

1 2 3

  • Servicii de spitalizare de nivel premium

    afla mai mult

În decursul timpului, peste 6.000 de persoane au ales Arcadia Quick Check pentru a-și verifica starea de sănătate în mod rapid, simplu și eficient. Află și tu mai multe despre pachetele Arcadia Quick Check.

Abonamente medicale pentru adulţi şi copii sau abonamente corporate, personalizate în funcţie de cerinţele, vârsta şi nevoile tale de sănătate. Concepute să-ţi ofere siguranţă, grijă şi maximă atenţie atunci când vrei să previi sau să tratezi o problemă medicală ori să-ţi monitorizezi starea de sănătate. 

Serviciile medicale Arcadia (consultaţii, investigaţii, explorări, spitalizare continuă sau de zi) sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate pentru pacienţii asiguraţi, în baza unei trimiteri/recomandări de la medicul specialist sau cel de familie.

Grupul Arcadia - Spitale şi Centre Medicale cuprinde în structura sa două spitale de elită, în care valoarea echipei, performanţa aparatelor şi ambientul primitor se îmbină pentru a asigura servicii pentru sănătate la un nivel excepţional.

Spitalul Multidisciplinar Arcadia şi Spitalul Arcadia CardioVascular oferă servicii medicale complexe de diagnostic şi tratament, la cele mai înalte standarde, în sfere medicale ca: maternitate şi neonatologie, pediatrie, chirurgie pediatrică, chirurgie generală, ginecologie, chirurgie ginecologică, ortopedie şi traumatologie, cardiologie generală, terapie intensivă coronarieni, cardiologie intervenţională.