Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • O experiență medicală liniștitoare pentru copilul meu.  

    A. I., Iași, părinte pacient Pediatrie

Acasă Spitale

1 2

  • Unitate de Terapie Intensivă Coronarieni

    O atentie deosebita a fost acordata si Unitatii de Terapie Intensiva Coronarieni, in care dotarile de ultima generatie ...

    afla mai mult

Spitalul de Cardiologie Intervenţională a acordat o atenţie deosebită unităţii de Terapie Intensivă Coronarieni, investind în dotări care facilitează monitorizarea multi-parametrică a pacienţilor, permit accesul rapid la datele vitale ale acestora şi îi ajută pe medici să evalueze şi să ia rapid cele mai bune decizii medicale.

Cele

Prin programul CardioPack, Spitalul de Cardiologie Intervențională Arcadia oferă pacienților pachete medicale cu servicii standardizate de diagnostic și de monitorizare a tratamentului, pentru cele mai frecvente afecțiuni cardiovasculare.

Serviciile medicale Arcadia (consultaţii, investigaţii, explorări, spitalizare continuă sau de zi) sunt decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate pentru pacienţii asiguraţi, în baza unei trimiteri/recomandări de la medicul specialist sau cel de familie.

Spitalul de Cardiologie Intervenţională Arcadia, cel mai mare spital privat din estul României specializat în prevenţia, diagnosticul şi tratamentul bolilor cardiovasculare, este locul în care luptăm, din toată inima, pentru fiecare bătaie a inimii tale. Spitalul de Cardiologie Intervenţională Arcadia oferă servicii medicale complete în trei direcţii: cardiologie generală, terapie intensivă coronarieni, cardiologie intervenţională.