Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

 • „M-au impresionat foarte mult curățenia și modul cum s-a purtat personalul - foarte bine!"

  pacient Cardiologie

Acasă Știri "Zâmbete de copii" - acţiune medicală pentru copii, cu ins...

04 Iun 2014

"Zâmbete de copii" - acţiune medicală pentru copii, cu insule creative şi servicii medicale gratuite

Pentru ca ei să viseze liber. Să încălzească viața cu zâmbete.

Să creadă în puterea și în șansa lor.

Alege să ai un copil sănătos!

 

Programul de educație și prevenție derulat de Arcadia pe tot parcursul anului 2014 continuă în luna iunie, denumită Luna Sănătății Copiilor, printr-o amplă campanie cu gratuități și reduceri la serviciile medicale pediatrice, dar și prin organizare acțiunii „Zâmbete de copii" .

 Acțiunea va avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, 7-8 iunie, la Punctul de Prim Ajutor Arcadia din Palas Mall, între orele 11:00-18:00, și include pe de o parte insule creative la care cei mici să-și încerce puterile ca desenatori și decoratori, iar pe de altă parte evaluări medicale primare oferite de medici pediatri.

La standul Arcadia:

 • insula creativă „Artă cu zâmbete" - se vor realiza moriști de vânt și desene amuzante;
 • face painting, foto-display, baloane și distracție;
 • deschis tuturor copiilor, în limita locurilor disponibile, în intervalele orare 11:00-13:00 și 16:00-18:00.

În incinta Punctului de Prim Ajutor Arcadia:

 • servicii medicale gratuite, disponibile pe bază de programare prealabilă, pentru copii cu vârsta între 3-18 ani; evaluarea medicală oferită va include măsurători antropometrice și evaluare status ponderal, cântărire, măsurare înălțime și calcul IMC, anamneză, consiliere medicală;
 • program medici:
  • sâmbătă, între orele 11:00-14:00 - dr. Oana Temneanu, medic specialist Pediatrie
  • sâmbătă, între orele 14:00-17:00 - dr. Codruța Halițchi-Iliescu, medic primar Pediatrie;

o   duminică, între orele 11:00-14:00 - dr. Wanda Rusu, medic primar Pediatrie;

o   duminică, între orele 14:00-17:00 - dr. Ana Pavel, medic specialist Pediatrie.

Programarea pacienților la evaluările gratuite se face prin intermediul serviciului Call Center: 0232 920, în limita locurilor disponibile (48 de locuri în total). Fiecare copil poate beneficia de o singură evaluare în cursul acțiunii.

Acțiunea medicală „Zâmbete de copii" este o inițiativă de responsabilitate socială a rețelei Arcadia și face parte dintre proiectele speciale dedicate Lunii Sănătății Copiilor.

Centrul de Pediatrie Arcadia oferă servicii integrate de policlinică și spital în pediatrie generală și alte peste 18 specialități pediatrice, beneficiind de linii permanente de gardă în unitatea de spitalizare. Printre facilitățile speciale create pentru pacienți se află ofertele de tip pachet pentru cele mai solicitate și frecvente intervenții chirurgicale, precum și tariful unic de spitalizare, valabil pentru internările medicale. Dincolo de dotări, echipamente și resurse ultramoderne și performante, dincolo de condițiile excelente de spitalizare în rezerve individuale cu decorații și mobilier specifice pentru copii, Centrul de Pediatrie Arcadia se distinge prin atitudinea caldă, prietenoasă și plină de solicitudine a întregului personal medical, grație căreia vizita la medic devine pentru copil o experiență lipsită de disconfort și spaime, pe care nu se va teme să o repete dacă va mai fi necesar.

 

 

 

 

Tur Virtual

Galerie foto

Vezi imagini cu dotările  de excepţie şi spaţiile primitoare din Arcadia.

Vezi galeria