Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • La Arcadia am avut parte de experiențe de neuitat. Echipa medicală din cadrul Maternității m-a ajutat să aduc pe lume 2 copii frumoși și [+]

    C. M., Iași, pacientă Maternitate

Acasă Evenimente 700 de bicicliști au pedalat pe 3 iulie la Arcadia BikeVibe

04 Iul 2016

700 de bicicliști au pedalat pe 3 iulie la Arcadia BikeVibe

Duminică, 3 iulie, aproximativ 700 de bicicliști au pedalat împeună la cel mai mare tur ciclist de agrement din Iași, organizat de rețeaua de sănătate Arcadia pentru al patrulea an consecutiv.

Persoane de toate vârstele au început să se adune în Piața Palatului Culturii din Iași încă de la primele ore ale dimineții, pregătiți să își petreacă duminica pe biciclete.

Unii dintre ei au aflat de eveniment din mediul online și au venit la Iași special pentru turul ciclist.
Elena P., de 45 de ani, din Bârlad, a străbătut pe bicicletă cei 120 de km până la Iași, hotărâtă să participe la BikeVibe: „este cea mai mare provocare pe bicicletă până acum pentru mine, cât și pentru fiica mea!".
A revenit la BikeVibe și Neculai B., 54 ani, din Vaslui, care nu a ratat nicio ediție a evenimentului.
Recordul personal din acest an: 70 de kilometri pedalați în 2 ore și 20 de minute!

Îmbrăcați în tricourile albastre ale evenimentului, bicicliștii au pedalat împreună pe o distanță de aproximativ 5 km, promovând sănătatea prin mișcare și îndemnul de „a pedala, a vibra și a visa" pe două roți.
Cei care nu au avut o bicicletă personală, au putut închiria în mod gratuit de la locul evenimentului  una din cele 60 de biciclete asigurate de către I'velo și studentObike.

După desfășurarea procedurilor de înscriere, participanții au parcurs traseul stabilit:
Str. Anastasie Panu - Str. Sf. Lazăr - Podu Roș - Splai Bahlui mal drept - Bd. Tudor Vladimirescu - Str. Elena Doamna - Str. Anastasie Panu - Palatul Culturii.
Copiii au avut la dispoziție un traseu special, mai redus ca distanță: Palatul Culturii  - Str. Anastasie Panu  - Str. Sf. Lazăr - Str. Palat - Palatul Culturii.
Plutonul de bicicliști a fost însoțit în permanență de echipajele de Poliție și Jandarmerie, care au vegheat la siguranța traseului.

La revenirea din tur, bicicliștii au primit mici cadouri și au fost validați pentru tombola specială BikeVibe, momentul mult așteptat al zilei. Cei mai norocoși au plecat acasă cu unul din cele 185 de premii sau unul din cele 4 cadouri surpriză, asigurate de organizatori, parteneri și sponsori: biciclete pentru adulți și copii, abonamente de sănătate, storcătoare de fructe, smartphone, vouchere valorice pentru cumpărături, servicii de optică medicală, ochelari de soare, abonamente sportive și multe altele. 
Ediția din acest an a fost posibilă datorită partenerului principal - Philips, partenerului Banca Transilvania, a sponsorilor: OPTO, Vision for You, Fleximobil, Ispal, Decathlon, Kosarom, United Business Center, World Class, Selgros, Mobexpert, Little Texas, cât și a partenerilor media: Ziarul de Iași, Antena 1 Moldova, Prima TV Iași, Radio Iași, Tele Moldova, inoras.ro, iasifun.ro, Șapte Seri, Tricorp.

Numărul mare de bicicliști sosiți din mai multe județe, în creștere de la an la an, consolidează prezența BikeVibe în rândul celor mai apreciate evenimente sportive din Iași.
Ediția BikeVibe din acest an a fost dedicată aniversării a 6 ani de sănătate la Arcadia - cea mai mare rețea medicală din regiunea Moldovei.Tur Virtual

Galerie foto

Vezi imagini cu dotările  de excepţie şi spaţiile primitoare din Arcadia.

Vezi galeria