Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • „Un spital în care pot apela la orice oră cu toată încrederea, atât pentru mine, cât și pentru copiii mei. Am avut [+]

    Irina T., pacientă Maternitate

Acasă Știri Arcadia 2015 – Cu bună știință!

25 Feb 2015

Arcadia 2015 – Cu bună știință!

Sănătatea merită cei mai buni specialiști și cele mai moderne soluții.
E un crez simplu, însă cu semnificații profunde, în care credem și pe care îl aplicăm în fiecare zi de activitate la Arcadia.

Îmbinăm știința și experiența medicilor cu cele mai avansate tehnologii, pentru a obține rezultate performante în activitatea de diagnostic, terapie și prevenție.

Acesta este mesajul pe care dorim să-l transmitem pe durata anului 2015, în cadrul tuturor acțiunilor, evenimentelor și campaniilor desfășurate sub marca Arcadia.
Campania de comunicare „Cu bună știință!" este un angajament față de pacienții noștri, cărora le garantăm cele mai bune servicii de sănătate bazate pe expertiză, responsabilitate, performanță și preocupare permanentă. 

Toate materialele de promovare sunt orientate în jurul fotografiilor mari, luminoase, umane cu medicii Arcadia, surprinși în ipostaze reale de lucru, aproape de pacienți și de nevoile lor.
Nucleul campaniei „Cu bună știință!"  îl reprezintă cuvintele cheie asociate fiecărei specialități medicale din cadrul rețelei medicale Arcadia.

Fiecare cuvânt-cheie a fost selectat cu grijă, pentru a reflecta semnificația și valorile promovate de fiecare arie de lucru:

Sub semnul aceluiași mesaj, „Cu bună stiință!", Arcadia continuă în 2015 seria acțiunilor de interes public, printre care:  caravane medicale cu servicii gratuite, seria de cursuri A-Baby pentru viitoarele mămici, prelegeri de informare și educație medicală în companii, cât și ediția a treia a circuitului ciclist BikeVibe.


Le mulțumim tuturor pacienților și partenerilor pentru cei 5 ani de încredere în medicina de cea mai bună calitate  pe care o practicăm și îi invităm să rămână alături de noi!

Tur Virtual

Galerie foto

Vezi imagini cu dotările  de excepţie şi spaţiile primitoare din Arcadia.

Vezi galeria