Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • Aspecte pozitive: amabilitatea personalului, condițiile de igienă. Alimentația bună și gustoasă. Toată stima și respectul de la cel mai [+]

    C.V., Neamț, părinte pacient Pediatrie

Acasă Știri Pregătește-ți copilul pentru grădiniță sau școală!

14 Aug 2013

Pregătește-ți copilul pentru grădiniță sau școală!

Asigură-te că noul an şcolar începe fără probleme de sănătate pentru copilul tău şi include în pregătirile pentru prima zi de grădiniţă ori şcoală o vizită la medic.
Alege pachetul de sănătate Arcadia Bobocel, care cuprinde toate investigaţiile necesare copilului înainte să sune clopoţelul, la un discount de aproximativ 50% față de prețurile de listă ale serviciilor incluse.

Arcadia Bobocel

  •     exudat faringian
  •     coprocultură
  •     examen coproparazitologic
  •     consultaţie de Pediatrie (Policlinica Cicoarei sau Centrul Medical Sărărie)
  •     fișă medicală cu rezultate, concluzii și recomandări

Preţ promoţional: 100 lei
(ofertă valabilă în perioada 15 august - 30 septembrie 2013)

DE CE E IMPORTANT SĂ-I FACI COPILULUI ANALIZELE?
Copilul tău va intra într-o comunitate nouă fără probleme de sănătate şi fără să-i pună în pericol pe colegii săi. În plus, dacă analizele evidențiază semne de boală, ai mai mult timp la dispoziție pentru tratament și șanse sporite să vindeci mai ușor afecțiunea depistată timpuriu.

LA CE AJUTĂ INVESTIGAȚIILE REALIZATE?
Exudatul faringian identifică prezenţa unei infecţii bacteriene, fungice sau virale la nivelul tractului respirator superior.
Recoltarea mostrei de secreţii de la nivelul cavităţii faringiene se realizează de obicei dimineața, înainte de efectuarea igienei orale și de masă. Dacă acest lucru nu e posibil, se recomandă
efectuarea prelevării la un interval de 4 ore după periajul dinților și/sau ingerarea de alimente solide sau lichide (inclusiv apă). Recoltarea nu se poate realiza pe parcursul administrării unui tratament antibiotic.
Examenul coproparazitologic identifică prezenţa paraziţilor intestinali în organismul copilului. Un rezultat negativ înseamnă lipsa infestării parazitare. Testul este necesar cu atât mai mult cu cât unii paraziţi pot trăi în tractul intestinal al omului fără să provoace manifestări clinice.

 DE CE SĂ FACI ANALIZELE PENTRU ȘCOALĂ LA ARCADIA?
În primul rând, pentru că avem specialiștii și toate resursele necesare pentru a-ți oferi servicii de cea mai bună calitate, prompte și sigure. Apoi, pentru că Centrul de Pediatrie Arcadia este alternativa medicală optimă la care poți apela cu încredere dacă analizele și examinările din pachetul Bobocel semnalează probleme de sănătate ale copilului tău.

PROGRAM CONSULTAȚII
Policlinica Cicoarei

  • Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sâmbătă: 8:00 - 14:00

Centrul Medical Arcadia Sărărie

 
  • Luni - Vineri: 8:00 - 20:00 Sâmbătă: 8:00 - 14:00

PROGRAMĂRI
Call Center  - 0232 920

 

 

Tur Virtual

Galerie foto

Vezi imagini cu dotările  de excepţie şi spaţiile primitoare din Arcadia.

Vezi galeria