Servicii de sănătate în aproximativ 40 de specialităţi medicale, chirurgicale şi conexe.

Testimoniale

  • Personalul foarte drăguț, amabil și mereu disponibil, condiții foarte bune de cazare, îngrijire și atenție pentru bebeluși. A fost o [+]

    B. A., Piatra Neamț, pacientă Maternitate

Acasă Știri Sesiune specială de intervenții chirurgicale ORL, cu participarea pro...

04 Iun 2015

Sesiune specială de intervenții chirurgicale ORL, cu participarea prof. dr. Pedro Clarós, Spania

Pe 6 și 7 iunie, la Spitalul Multidisciplinar Arcadia se va desfășura o sesiune specială de intervenții chirurgicale din sfera ORL, cu participarea extraordinară a prof. dr. Pedro Clarós, din Barcelona, Spania.
Aceasta este cea de-a treia vizită a prestigiosului profesor spaniol la Arcadia, după ce în 2013, respectiv 2014, peste 25 de pacienți au beneficiat de intervenții chirurgicale de complexitate sporită, la cel mai înalt nivel de îngrijire și dotări tehnologice.

Prof. dr. Pedro Clarós se bucură de o largă recunoaștere internațională în sfera plasticii faciale și în tratamentul chirurgical al tuturor tipurilor de hipoacuzie.
Complexa sa activitate medicală, academică și pedagogică a atras, de-a lungul timpului, numeroase distincții, printre care și titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa" Iași, în 1999.

Sesiunea chirurgicală din iunie 2015 va implica un număr de 21 de pacienți, selecția acestora având la bază complexitatea cazului medical.
Printre intervențiile care vor fi realizate de către echipa medicală alcătuită din dr. Daniel Rusu și prof. dr. Pedro Clarós, se numără intervenții de chirurgie plastică cervico - facială și intervenții de corecție funcțională în sfera ORL: rinoseptoplastii, timpanoplastii, mastoidectomii, operații chirurgicale ale urechii medii.

Tur Virtual

Galerie foto

Vezi imagini cu dotările  de excepţie şi spaţiile primitoare din Arcadia.

Vezi galeria