Solicită o programare

Vă rugăm să ne transmiteți datele de contact prin formularul de mai jos sau la adresa de email: visiting.doctors@arcadiamedical.ro. Consilierii Arcadia vă vor contacta în cel mai scurt timp.

Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0758 100 700

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

avd_medics

Arcadia vine mai aproape de pacienți și facilitează serviciile medicale de rang internațional. Medicii invitați în cadrul programului Arcadia Visiting Doctors reprezintă un grup de elită, celebri în lumea medicală națională și internațională, a căror expertiză și practică este pusă în beneficiul pacienților (diagnosticare, tratament medical și chirurgical, precum și servicii post-tratament).

Programul Arcadia Visiting Doctors este unic în regiunea de Nord-Est a României prin faptul că pacienții nu trebuie să se mai deplaseze în afara țării pentru a avea acces la același tip servicii medicale. Acestea se pot realiza în rețeaua Arcadia, la costuri mult mai avantajoase pentru pacienți. Arcadia intermediază coordonarea tuturor proceselor și operatiunilor medicale și non-medicale necesare pentru rezolvarea cazurilor medicale; într-un ambient special, de confort fizic si emoțional pentru pacient, la standarde internaționale.

Misiunea Medicală

Misiunea Arcadia Visiting Doctors este de a oferi cea mai bună soluţie de tratament pe care o include practica medicală la nivel internaţional.

Viziunea Arcadia Visiting Doctors

Arcadia promovează un concept holistic cu bună știinţă și facilitează interacţiunea cu medici de elită la nivel internaţional. Arcadia Visiting Doctors reprezintă prima opţiune pentru pacienţii care apelează la servicii medicale personalizate.

Echipa

Personalul Arcadia implicat în programul Arcadia Visiting Doctors are ca misiune grija permanentă pentru pacient, iar obiectivul activității noastre este interacțiunea medic-pacient și rezolvarea favorabilă a cazului medical. Activitatea programului Arcadia Visiting Doctors este susținută de echipa medicală, echipa administrativă și echipa specializată în domeniul relațiilor cu pacienții cu atribuții în oferirea de informații referitoare la programul medicilor, efectuarea de programări, explicarea circuitelor medicale necesare a fi efectuate de către pacienți.

“Medicina a făcut salturi remarcabile și, pentru multe cazuri, acum există soluţii în diferite părţi ale lumii. Am fondat Arcadia Visiting Doctors pentru că ne dorim ca și pacienţii din România să aibă acces la medicina de înaltă calitate. Aducem în Arcadia medici români și străini care au contribuţii remarcabile la dezvoltarea specialităţilor pe care le reprezintă. Căutăm neîncetat să venim în sprijinul pacienţilor noștri și le oferim expertiza medicilor performanţi, români și străini, veniţi din clinici de top. Echipa Arcadia Visiting Doctors contactează cei mai buni specialiști, de pe toate continentele și își propune să fie liantul în relaţia doctor – pacient; prin contribuţia activă, profesională, zilnică pentru servicii medicale de top.”

Roxana Mazilu, Coordonator Arcadia Visiting Doctors
Medicină exclusivistă, adusă aproape de pacient.

Circuit

circuit
mav-doctors

MEDIC ARCADIA VISITING DOCTORS

Rețeaua medicală AVD

Alături de echipa medicală din Arcadia, medici de renume vin periodic pentru intervenții și consultații prin intermediul programului Arcadia Visiting Doctors.

pedro Prof. dr. Pedro Clarós (Spania) se bucură de prestigiu internațional în sfera plasticii faciale și în tratamentul chirurgical al tuturor tipurilor de hipoacuzie. Complexa sa activitate medicală, academică și pedagogică a atras, de-a lungul timpului, numeroase distincții, printre care și titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa" Iași, în 1999.

Conduce în Barcelona două unităţi medicale de înaltă performanţă, Clinica Clarós şi Centrul de Implant Cohlear. A călătorit în lumea întreagă pentru a efectua intervenţii de implant cohlear (Italia, Grecia, Turcia, Cipru, Brazilia, India, Egipt, Serbia etc.), iar prin fundaţia care îi poartă numele a coordonat numeroase programe caritabile de luptă împotriva surdităţii, în peste 10 ţări, inclusiv România.

Din 2013 câteva zeci de pacienți din regiunea Moldovei au beneficiat de intervenții chirurgicale la cel mai înalt nivel de îngrijire și dotări tehnologice, efectuate de echipa medicală coordonată de prof. dr. Pedro Clarós (Clinica Clarós) și dr. Daniel Rusu (Arcadia).

wilhelm Dr. Wilhelm Friedl (Germania) profesor german de origine română de la Clinica de Ortopedie, Traumatologie şi Chirurgia Mâinii din cadrul Spitalului din Aschaffenburg din Germania, se alătură echipei de Ortopedie - Traumatologie a spitalului multidisciplinar Arcadia.

Dr. Wilhelm Friedl este medic specialist Ortopedie-Traumatologie, şeful Clinicii de Ortopedie, Traumatologie şi Chirurgia Mâinii din cadrul Spitalului din Aschaffenburg, Germania, prof. univ. dr. la universitățile din Würzburg și Heidelberg, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău și al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, cetățean de onoare al municipiului Timișoara.

Cu vastă activitate științifică și clinică, prof. univ. dr. Wilhem Friedl este specializat în Chirurgie generală, Ortopedie și Traumatologie, Chirurgia mâinii, Sonografie osteoarticulară, a contribuit la dezvoltarea de metode și de implanturi folosite în multe domenii ale chirurgiei musculoscheletale. Deține multe patente în domeniul tijelor blocate anatomice, angular stabile și al unui sistem de plăci cu stabilitate angulară multidirecţională. Experiența clinică acoperă majoritatea traumatismelor, situațiilor posttraumatice, situațiilor ortopedice degenerative, infecțiilor și tumorilor aparatului musculoscheletal, incluzând chirurgia coloanei vertebrale și a pelvisului și cuprinde atât intervenții artroscopice, cât și cu focar deschis, atât reconstrucții și osteosinteze, cât și protezarea tuturor articulațiilor.

Domeniile principale de activitate ale profesorului Friedl în Arcadia se circumscriu următoarelor zone:

 • • proteze șold, genunchi , umăr, cot gleznă, cap radius;
 • • osteosinteza fracturilor planificabile și deformărilor posttraumatice și congenitale;
 • • fracturi osteoporotice (în special ale coloanei vertebrale, prin kyphoplastie și vertebroplastie);
 • • chirurgia artroscopică și cu focar deschis a articulațiilor mari și mici;
 • • chirurgia mâinii;
 • • chirurgia piciorului.
mav-doctors

PACIENT ARCADIA VISITING DOCTORS

Fiecare pacient care accesează programul Arcadia Visiting Doctors beneficiază de consultanță și asistență personalizată care sunt oferite în cadrul circuitului medical.
Practic, rețeaua Arcadia pune la dispoziție un sistem integrat pentru consultații și investigații, interpretarea rezultatelor și stabilirea tratamentului sau a intervenției.

Prin ARCADIA VISITING DOCTORS, pacienţii beneficiază de:

 • acces direct la medici de calibru internaţional și naţional;
 • acces la intervenţii și tehnici moderne;
 • acces la metode inovative de tratament medical si chirurgical;
 • abordare interdisciplinară;
 • practică medicală fondată pe excelență și profesionalism;
 • soluţii medicale personalizate și integrate;
 • soluţii la probleme complexe de sănătate;
 • cea mai bună opţiune de diagnostic și tratament;
 • echipă multidisciplinară de consultanţi;
 • a doua opinie medicală, după caz;
 • consultaţii medicale programate la solicitarea pacientului;
 • practică medicală fondată pe excelență și profesionalism

TESTIMONIALE

 • Sunt fostă pacientă și actuală admiratoare a ceea ce este Arcadia. Experiența trăită cu ocazia celor două implanturi coxofemurale este marcantă: dureroasă fizic, dar confortabilă psihic. Grație întregului personal, a ambientului și a medicilor; a fost de excepție. Trebuie să amintesc rolul determinant al medicilor în procesul meu de vindecare: dr. prof. Wilhelm Friedl, dr. conf. Paul Sîrbu, dr. Bogdan Țuțuianu, dr. Otilia Boișteanu, dr. Ecaterina Istov. Parte a echipei operatorii, Dr. Prof. W. Friedl, vine cu sobrietatea, punctualitatea, rigurozitatea, siguranța dobândită prin vasta experiență chirurgicală; cu dialogul concis, cu vorbele care trebuie atunci când trebuie, cu o prezență agreabilă, atât înaintea intervenției, cât și post-operator. Dr. P. Sîrbu cucerește de la prima privire cu realismul său optimist, vine cu seriozitatea și acuratețea chirurgului talentat, tonic în îngrijirea convalescentului, generos și deosebit de atent la trebuințele pacientului. Dr. B.Țuțuianu te poartă pe aripi de fluturi, cu delicatețe, asertivitate, cu mintea și mâna sigură a celui ce te anesteziază. Dr. O. Boișteanu cu care am petrecut nopțile ambelor intervenții, este serioasă, cu mare grijă la suferința operatului, profesionistă. Tuturor le sunt recunoscătoare. Mulțumesc pentru tot ceea ce oferă eleganta locație în procesul de însănătoșire. Dacă mama ar fi în fața unei opțiuni, aș recomanda Arcadia.

  G. S.

 • Spitalul Arcadia este un spital excelent, curat, cu aparatură performantă. Am beneficiat de servicii medicale de calitate, făcute de niște medici cu experiență. Personalul spitalului este foarte amabil, prompt, mi-a plăcut faptul că există un respect mutual între pacient și personalul spitalului. Recuperarea mea a fost făcută de kinetoterapeuți cu experiență, de aceea am reușit să fac progrese în fiecare zi. A meritat fiecare bănuț cheltuit aici. Recomand Arcadia.

  Pacient, Arcadia

 • Mă bucur să ofer expertiza mea de peste 40 de ani în chirurgia ortopedică, traumatologiei și chirurgia mâinii în beneficiul pacienților Arcadia. Sunt încântat că pot realiza aici, consultații și intervenții la cele mai înalte standarde europene și că medicina privată din țara natală și Arcadia; corespund tuturor criteriilor de performanță medicală.

  Dr. Prof. Wilhelm Friedl

Contact coordonator

Termeni și condiții AVD

www.arcadiamedical.ro/mentiuni-legale

Program de funcționare

 • Luni - Vineri: între orele 08:00 - 20:00
 • Sâmbătă: între orele 08:00 - 14:00
 • Adresă: Iași, Str. Cicoarei nr. 2, 700620
 • Coordonate GPS: 47°09'28.5"N 27°33'43.7"E
map

Info Pacient AVD

Pentru programarea consultațiilor şi informaţii generale despre serviciile Arcadia Visiting Doctors, vă rugăm să contactați Call Center-ul la numărul 0232.920.

Pentru informatii referitoare la serviciile de spital (intervenții chirurgicale, spitalizare), vă rugăm să ne contactați la numărul 0232.20.2002, cu solicitarea Biroului de Consiliere Pacienți. Veți discuta cu o persoană dedicată, care vă oferă toată asistența și consilierea necesară pentru a beneficia de avantajele și resursele Arcadia Visiting Doctors.

De asemenea, ne puteți contacta și online, pe adresa de e-mail: visiting.doctors@arcadiamedical.ro.

Întrebări frecvente

 • 1. Ce este Arcadia Visiting Doctors?

  Conceptul Arcadia Visiting Doctors este unic în regiunea de Nord-Est a României și pune la dispoziția pacienților servicii medicale specializate oferite de către medici cu expertiză și practică internațională. Prin programul Arcadia Visiting Doctors se coordonează toate procesele și operațiunile necesare, medicale și non-medicale, pentru rezolvarea problemei de sănătate a pacientului. De asemenea, ambientul în care se desfășoară serviciile medicale este unul special, de confort fizic si emoțional pentru pacient.

 • 2. Cine poate beneficia de acest program?

  Dumneavoastră, un membru al familiei sau oricare altă persoană apropiată, poate stabili o întrevedere medicală cu un expert internațional. Oamenii și sănătatea lor sunt în centrul acestui program, indiferent dacă vorbim despre copii cu vârste mici, despre adulți sau persoane în vârstă. Arcadia Visiting Doctors se adresează tuturor, indiferent dacă ați fost sau nu ați fost pacienții noștri. De asemenea, acest program poate fi accesat independent de zona în care locuiți, fie că este vorba despre România sau altă țară.

 • 3. Care sunt avantajele pacienților?

  Accesul la expertiza internațională a medicilor, aproape de casă, este unul dintre beneficiile principale. Pacienții nu mai sunt nevoiți să meargă în afara României pentru a avea acces la medici de calibru și la condiții ultra-moderne de diagnostic și tratament. Arcadia Visiting Doctors este un proiect unic, în regiunea de Nord-Est, și oferă cele mai bune condiții pentru a obține o evaluare medicală și soluții pentru tratament, la standarde occidentale.

 • 4. Ce este diferit în acest program?

  Principalul avantaj este că expertiza medicală internațională este mult mai aproape de casă, la aceleași standarde europene. Pacienții nu sunt nevoiți să meargă în altă țară pentru o nouă evaluare medicală. Acest lucru poate fi efectuat aproape de casă, fără a exista o barieră lingvistică în acest univers de termeni specifici pentru situații ce pot fi sensibile uneori. Confortul psihologic al pacientului este un atu prin faptul că limbajul de comunicare nu mai este o provocare, dar mai ales pentru că poate beneficia în rețeaua Arcadia de toate consultațiile și investigațiile necesare, economisind timp indispensabil și resurse financiare în comparație cu deplasările peste hotare.

 • 5. Cine sunt experții?

  Arcadia Visiting Doctors reunește cei mai buni medici în același loc. Arcadia promovează un concept holistic cu bună știință și facilitează interacțiunea cu medici de elită la nivel internațional; iar rolul medicului Arcadia Visiting Doctors este acela de a veni tot mai aproape de pacienți cu soluția medicală adecvată. Este o abordare unică în sistemul de sănătate din regiune prin faptul că aduce medici recunoscuți international și national, ce coordonează toate procesele și operațiunile necesare, medicale și non-medicale, pentru rezolvarea problemei de sănătate a pacientului.

 • 6. Care sunt costurile?

  Pacienții care vor să beneficieze de acest program trebuie să aloce timpul necesar pentru a discuta despre istoricul medical și detaliile aferente cu oamenii Arcadia, care le sunt dedicați în rezolvarea situațiilor. Pe tot parcursul acestui program, dumneavoastră beneficiați de consultanță gratuită în ceea ce privește protocolul medical și în pregătirea descrierii cazului. Toate consultațiile, investigațiile și intervențiile necesare pot fi realizate în rețeaua Arcadia, la standarde excepționale și la costuri mult mai reduse comparativ cu cele din străinătate.

 • 7. Când ar trebui să apelez la Arcadia Visiting Doctors?

  Pacienții care apelează la acest program își doresc să beneficieze de expertiza internațională a medicilor; având acces la metode inovatoare de tratament medical și chirurgical. Arcadia Visiting Doctors oferă soluții medicale personalizate și integrate, la probleme complexe de sănătate și reprezintă cea mai bună opțiune de diagnostic și tratament.

 • 8. Cum realizez o programare?

  Programările pentru medicii Arcadia Visiting Doctors pot fi făcute prin Call Center-ul Arcadia 0232.920, prin intermediul Recepțiilor din cadrul Centrelor Medicale Arcadia, prin accesarea link-ului și completarea formularului de programare.