Articole medicale

20.06.2019

Ai toată sănătatea pentru pasiunile tale

Ea este Ionela.
 

Între munca de birou și familie știa că are nevoie de încă ceva, de o singurătate aparentă, de un spațiu de concentrare și de relaxare.

Ionela aleargă. Cu pasiune și disciplină. Inspirată de un medic, inspiră și ea, la rândul ei. Primii „contaminați” au fost soțul și băiatul ei, apoi colegii de serviciu.

„E mai mult decât o formă de mișcare. E un mod de viață. Alerg cu sufletul, iar provocarea cea mai mare e depășirea limitelor. De fiecare dată. Nu medaliile sau un loc pe podium mă motivează. Important e să fiu învingătoare în lupta mea cu mine.”

Competițiile sunt, de fapt, ocazii de a petrece timpul alături de familie și de prieteni, prilej de a întâlni oameni pasionați, de a vizita locuri noi și de a experimenta fără încetare bucuria de a alerga.

Prima competiție a fost Semimaratonul de la Iași, competiția ei de suflet. Dar au urmat multe altele... pe asfalt sau pe teren accidentat. Aici a învățat mai multe despre echipă și prietenie. A simțit că face parte dintr-o comunitate – a oamenilor cu aceleași pasiuni și același mod de viață.

Trăiește și tu experiența Arcadia! Pentru a ști că ai toată sănătatea pentru pasiunile tale.

Ea este Ionela