Articole medicale

20.06.2019

Ai toată sănătatea să-ți urmezi visul

Ea este Alice.
 

Avea un vis, dar a fost nevoie de o călătorie lungă pentru a-l găsi, pentru a-l înțelege. Pe tot acest drum s-a văzut de multe ori pusă față în față cu ea însăși, cu nevoia de a evolua. În căutarea permanentă a răspunsurilor, a fi față în față cu tine poate fi dificil sau poate fi o revelație.

De la coregrafie la regie de film, de la Iași la București, Berlin și iar la Iași yoga a fost o pasiune descoperită întâmplător, rădăcină de vis care crește în fiecare zi. „Pe mine, yoga m-a ajutat să mă echilibrez, să am mai multă încredere în mine. Până la urmă, așa cum ești în corp, așa ești și în minte. Și invers. Un echilibru deplin – fizic și mental.”

Uneori, nevoia de echilibru o resimți atunci când treci prin perioade cu adevărat dificile. Deși ea este mereu acolo, în mintea și corpul fiecăruia dintre noi, martor nevăzut al vieții noastre. „Treceam din nou printr-o perioadă grea. Nu-mi găseam locul. Știam că nu sunt fericită si că trebuie să fac ceva. Și atunci... am început să predau yoga. La început, mă gândeam ca yoga e ceva intim, personal, dar am descoperit bucuria de a o împărtăși. De când m-am hotărât să devin instructor, nu am mai fost tristă nici măcar o singură zi. Am simțit că am parcurs jumătate din drum”.

Alice ne inspiră să ne descoperim povestea, să găsim răspunsurile în noi. Poate că uneori e greu, există o frică de a ne uita fix în ochii noștri. Dar acolo putem regăsi echilibrul pe care-l căutăm. „Avem nevoie de momentele acestea, cu noi înșine. Ne dedicăm prea puțină atenție nouă. Uneori suntem prea atenți sau aparent implicați în ceea ce ne înconjoară și uităm de noi.”

Trăiește și tu experiența Arcadia! Pentru a ști că ai toată sănătatea să-ți urmezi visul.
Ea este Alice