Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0758 100 700

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Arcadia CardioPrim – pachet gratuit de diagnostic al afecțiunilor cardiovasculare

Pachet CardioPrimDacă sunteți diagnosticați cu o afecțiune cardiovasculară sau dacă prezentați un risc cardiovascular crescut (din cauza prezenței unuia sau a mai multor factori de risc), este important să știți că evaluarea și detectarea precoce a afecțiunilor cardiovasculare, precum și instituirea tratamentului de specialitate reprezintă un pas important pentru îmbunătățirea calității vieții.

CardioPrim este un pachet de servicii medicale dedicat prevenției și tratării celor mai frecvente afecțiuni cardiovasculare. Dezvoltat de Arcadia – Spitale și Centre Medicale în sprijinul pacienților, pachetul cuprinde următoarele servicii medicale gratuite:

  • consultație inițială Cardiologie;
  • electrocardiogramă (ECG);
  • consultație inițială Medicină Internă;
  • ecografie abdomen superior;
  • măsurare tensiune arterială;
  • pulsoximetrie;
  • analize medicale – HLG, trigliceride, glicemie, uree, creatinina, sodiu, potasiu, TGP, TGO, LDL colesterol, HDL colesterol.

Pachetul CardioPrim poate fi accesat în limita fondurilor disponibile, numai după realizarea unei ecocardiografii, serviciu medical disponibil la Arcadia. Pentru informații suplimentare și programări – Call Center Arcadia 0232 920.

CardioPrim conține servicii medicale menite să sprijine identificarea riscurilor de a dezvolta afecțiuni cardiovasculare și stabilirea indicațiilor pentru tratamentul corespunzător în cazul afecțiunilor deja existente.

Programare       Mențiuni:

Pachetul CardioPrim poate fi accesat gratuit de către toți pacienții care beneficiază de asigurare prin CAS și care se prezintă cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.
Medicii implicați în această campanie sunt: Dr. Maria Gavrilaș, medic primar Cardiologie și Medicină internă, Dr. Iris Bararu-Bojan, medic specialist Cardiologie, Dr. Maria Vlădeanu, medic specialist Cardiologie, Dr. Constantin Rusu, medic specialist Medicină Internă.
Programările se fac în limita fondurilor CAS și a locurilor disponibile la Call Center Arcadia – 0232 920.

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou

Alte articole din aceeași categorie