Articole medicale

30.09.2011

Arcadia Chirurgical - Pe mâini bune!

Prețuri promoționale la cele mai solicitate intervenții chirurgicale

În perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2011, Arcadia lansează cea mai puternică promoție în domeniul chirurgiei, în spitalele private din România, oferind pacienților șansa de a beneficia la prețuri avantajoase de operații importante din sferele chirurgie generală, chirurgie endocrinologică, chirurgie vasculară, chirurgie ginecologică, chirurgie ortopedică.

Perioada promoției se prelungește până pe 30 iunie 2012, pentru pacienții asigurați CAS!

Gândit în spiritul programului Arcadia Accesibil - Sănătate la îndemâna tuturor, pachetul de intervenții chirurgicale cu preț promoțional facilitează accesul pacienților la serviciile avansate și sigure ale unei întregi echipe multidisciplinare de medici chirurgi, anesteziști și intervenționiști, precum și la standardele deosebite de dotare și funcționare ale blocului operator Arcadia și ale unităților de terapie intensivă aferente.

Operații de apendicită, de colecist sau de hernie, operații pentru varice sau de protezare - standarde Arcadia la prețuri accesibile

Noile prețuri ale intervențiilor chirurgicale care intră în promoție, valabile până la sfârșitul anului, includ toate costurile aferente acestora, deci și costul zilelor de spitalizare, în funcție de procedură. În cazul operațiilor de artroplastie, protezele utilizate în cadrul intervențiilor vor fi achitate suplimentar de către pacienți.

Oferta  promoțională pentru intervenții chirurgicale este accesibilă doar pacienților asigurați în sistemul național de asigurări de sănătate.

Informații detaliate, lista intervențiilor chirurgicale cu preț promoțional, termenele și condițiile ofertei sunt disponibile după cum urmează:

  • pe site-ul www.arcadiamedical.ro
  • la Biroul Consiliere Pacienți de la parterul sediului central Arcadia din Iași, str. Cicoarei nr.2, tel. 0232 20 2002
  • la Call Center 0232 920.