Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Arcadia este acum și în Suceava

 

 

Rețeaua medicală Arcadia, cel mai important furnizor privat de sănătate în regiunea Moldovei, a realizat un prim pas de extindere a activității sale în afara Iașului: Arcadia - Centrul Medical Bucovina și-a deschis oficial porțile la Suceava, la mijlocul lunii septembrie, oferind locuitorilor din oraș și din regiune acces la standarde și servicii de sănătate avansate, în domeniul imagisticii și în numeroase alte specialități medicale.

„Viziunea noastră este simplă: ducem standardele și serviciile Arcadia acolo unde ele sunt cerute și necesare, ca un răspuns prompt la așteptările pacienților noștri. Ne bucurăm să începem această dezvoltare în Suceava, în inima Bucovinei, un loc primitor și special, unde am găsit colaboratori valoroși și unde știm că putem avea o contribuție importantă la sănătatea și stilul de viață al comunității. Echipamentele pe care le-am asigurat, selecția de specialități, echipa alcătuită din reputați medici ieșeni secondați de medici cunoscuți ai Sucevei, ambientul, condițiile de îngrijire și mai ales atitudinea deschisă și caldă cu care vor fi întâmpinați pacienții sunt atuurile noastre la Arcadia-CMB, elemente distinctive pe care suntem convinși că sucevenii le vor aprecia din plin", arată Dan Fiterman, director general Arcadia, referindu-se la noul centru medical al rețelei.

Arcadia - Centrul Medical Bucovina și-a început activitatea oferind servicii complete de imagistică medicală, pentru rezonanță magnetică, computer tomografie și ecografie. Echipamentele utilizate sunt cele mai performante din Suceava, iar echipa medicală de imagistică reunește peste 15 specialiști de marcă din Iași și Suceava. Coordonatorul medical al centrului Arcadia-CMB, prof. univ. dr. Dragoș Negru, precizează: „După patru ani de activitate Arcadia în domeniul imagisticii medicale și peste 60.000 de pacienți unici care au apelat la serviciile de profil, după mai bine de doi ani de operare a unei rețele medicale multidisciplinare, cu alți peste 100.000 de pacienți unici, suntem mai mult decât pregătiți să extindem aceste operațiuni și să mergem acolo unde pacienții au nevoie de noi. Ne bazăm la Suceava pe o echipă medicală puternică, iar aparatura și condițiile de care dispunem ne vor permite să lucrăm la nivelul maxim al exigențelor noastre și ale pacienților."

Arcadia-CMB și-a completat profilul multidisciplinar cu un cabinet de stomatologie, la care se adaugă un laborator de analize medicale și alte 10 specialități medicale: cardiologie, ORL, gastroenterologie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, pneumologie, ortopedie, endocrinologie, reumatologie, dermatologie. Într-o a doua etapă de dezvoltare, se vor deschide cabinete de medicină internă, neurologie, oftalmologie, pediatrie, urologie, hematologie, psihologie, psihiatrie, chirurgie vasculară, chirurgie plastică și reconstructivă. Toate specialitățile sunt deservite atât de medici ieșeni din structura Arcadia, cât și de medici suceveni.
„Pe partea de imagistică, suntem bucuroși să anunțăm efectuarea primelor 100 de investigații de tip CT, IRM sau ecografie. Activitatea de stomatologie a debutat de asemenea cu succes, iar noi suntem convinși că ea va completa în mod fericit mix-ul de servicii al centrului medical. Primim deja foarte multe solicitări de la pacienți și pentru celelalte specialități, iar prezența în Suceava, la CMB, a medicilor ieșeni din rețeaua Arcadia este privită ca un mare avantaj. Ne grăbim astfel să definitivăm în cel mai scurt timp programul complet de consultații și promitem sucevenilor să găsească la noi o soluție de sănătate integrată, modernă și de cea mai bună calitate, oferită în condiții deosebite de confort și grijă pentru pacient", menționează Dan Iacob, managerul CMB.

Arcadia - Centrul Medical Bucovina este rezultatul unei investiții de peste 2 milioane Euro și ocupă un spațiu de aproximativ 1.100 mp într-o clădire modernă de lângă centrul Sucevei, fiind structurat în peste 25 de cabinete medicale, punct de recoltare, spații de informare și consiliere pacienți, spații de așteptare, utilități și dependințe. Deschiderea centrului a prilejuit apariția a circa 20 de noi locuri de muncă, iar colectivul va continua să crească pe măsură ce vor fi abordate noi specialități medicale.

 

 

 

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou