Articole medicale

19.12.2014

Arcadia l-a dus pe Moș Crăciun la Ciulinești, pentru al patrulea an consecutiv

Comunitatea din Ciulinești-Probota, în care acum există 74 de copii între 0 și 16 ani, trăiește o viață marcată de lipsuri și nevoi, într-un sat uitat de timp și în care locuințele dărăpănate sau fără curent electric sunt încă la tot pasul. Copiii din Ciulinești reușesc totuși să privească viața cu ochi senini, încrezători și plini de speranță, să zâmbească din toată inima când au o bucurie - oricât de mică - și să creadă în steaua lor norocoasă. O speranță împlinită a fost și întâlnirea de azi cu Moș Crăciun, care a sosit punctual la întâlnire și a fost la fel de generos ca întotdeauna.

Echipa Arcadia l-a ajutat și în acest an pe Moș să adune în pachete tot ceea ce aduce bucurie în sufletul de copil: fructe și dulciuri, hăinuțe și multe jucării.
Astfel că, după ce a fost răsfățat cu poezii și colinde, Moșul a împărțit tuturor cadouri și s-a asigurat ca cei mici vor fi cuminți încă un an. Ca în fiecare an, printre emoții, zâmbete și urme de lacrimi, bucuria celor care au dăruit nu a fost cu nimic mai prejos decât a celor care au primit...

Campanie CSR Mos Craciun la Ciulinesti       

Arcadia l-a adus pe Mos Craciun la Ciulinesti

Mos Craciun a ajuns si la Ciulinesti  Mos Craciun a ajuns si la CIulinesti datorita celor de la Arcadia