Articole medicale

21.08.2017

Arcadia lansează noul Centru Medical – Bucium „Tot mai aproape!”

Foto exterior Centrul Medical Arcadia BuciumÎn acord cu misiunea pe care și-a asumat-o, Rețeaua Medicală Arcadia răspunde nevoilor de sănătate ale ieșenilor și inaugurează cel de-al patrulea centru medical din oraș. Locuitorii cartierului Bucium și ai zonelor adiacente acestuia beneficiază – acum și în cadrul noului centru – de servicii de calitate în 11 specialități medicale: Medicină internă, Pediatrie, ORL, Obstetrică-Ginecologie, Cardiologie, Endocrinologie, Neurologie, Pneumologie, Dermatologie, Psihiatrie, Alergologie-Imunologie.

Dr. Sorin Nistor, Director Medical Arcadia, precizează: „Inaugurarea Centrului Medical Arcadia Bucium este o etapă importantă a proiectului de extindere a Rețelei Medicale Arcadia, care dorește să ofere servicii medicale de top în condiții de siguranță și performanță, cu accent pe confortul pacienților. Asigurăm aceleași servicii medicale de excelență în toate centrele medicale Arcadia din Iași, situate fie în strada Cicoarei, Sărărie, șoseaua Moara de Foc sau Bucium, pentru că ne dorim să fim tot mai aproape de așteptările și nevoile pacienților noștri.”

Programul de funcționare al Centrului Medical Bucium este de luni până vineri între orele 8:00 - 20:00 și sâmbăta între orele 8:00 - 14:00. Pacienții își pot programa consultațiile de care au nevoie sunând la numărul Call Center-ului Arcadia – 0232. 920.

Arcadia – Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, oferind servicii integrate (Spital, Policlinică, Imagistică medicală) în peste 40 specialități medicale.

Centrul Medical Bucium se adaugă celorlalte policlinici Arcadia situate în Iași (str. Cicoarei nr. 2, str. Sărărie nr. 38 și șos. Moara de Foc nr. 43).