Articole medicale

20.02.2014

Arcadia sărbătorește frumusețea! Proceduri estetice de primăvară, cu discount de până la 25%

Zâmbești. Și ești adorabilă.
Dăruiești. Și îți arăți inima așa cum e ea.
Strălucești. Și te bucuri de farmec.
Ești FEMEIE. Și dai glas FRUMUSEȚII.


Până la data de 31 martie 2014, Arcadia sărbătorește frumusețea.
Prin campania promoțională „Ești femeie. Și dai glas frumuseții", Centrul de Dermatologie și Estetică Medicală Arcadia oferă reduceri de preț la diverse tipuri de tratamente dermatocosmetice faciale și corporale.
Reducerile variază între 10% și 25% față de prețurile de listă și sunt valabile pentru 10 categorii de proceduri terapeutice de reîntinerire facială, hidratare, peeling, refacerea luminozității și fermității pielii, epilare definitivă.

Proceduri estetice de primăvară

  • Sistemul Pulsar IPL este unul din cele mai bune sisteme din lume utilizate pentru rejuvenare și epilare de lungă durată. Tratamentul cu lumină intens pulsată (IPL) face parte din arsenalul modern al dermatologului, fiind una din cele mai avansate soluții terapeutice pentru o întreagă listă de probleme ale pielii: pilozitate excesivă, îmbătrânire cutanată, riduri, acnee, afecțiuni vasculare și venectazii, melasmă și alte tulburări pigmentare, cuperoză, etc.
  • Terapia Dracula este o metodă de rejuvenare, corecție volumetrică și lifting bazată pe injectarea la nivelul dermului a unui ser autolog, obținut din sângele propriu, îmbogățit cu vitamine și aminoacizi, bogat în plachete și factori de creștere. Rezultatul este stimularea capacității de regenerare a pielii, tenul devenind mai ferm, strălucitor, cu riduri atenuate și elasticitate refăcută.
  • Mezoterapia este o metodă modernă de tratament folosită în medicina estetică non-invazivă, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic; rezultatele sunt spectaculoase, procedura având ca efect stimularea sintezei de colagen și creșterea fermității pielii, refacerea elasticității și tonicității pielii.
  • Peelingul chimic constă în aplicarea la nivel cutanat a unor substanțe ce realizează o exfoliere controlată a pielii, obținându-se un aspect întinerit, cu ameliorarea imperfecțiunilor cutanate (pigmentații, riduri fine, cicatrici, discromii, leziuni acneice active). Peelingul superficial are avantajul unui timp de recuperare foarte scurt, astfel încât nu modifică programul obișnuit de viață al pacientului. Tratamentul se poate repeta conform recomandărilor medicale, pentru obținerea unui efect optim și vizibil.

Programarea la serviciile medicale cu discount se face în ordinea solicitărilor, în limita locurilor disponibile, prin intermediul serviciului Call Center Arcadia, 0232 920.

Pacientele sunt rugate să menționeze că doresc un serviciu cu discount din cadrul campaniei „Ești femeie. Și dai glas frumuseții". Campania se desfășoară până la data de 31 martie 2014.

Campanie de reduceri de primavara la serviciile de dermatologie Arcadia