Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0758 100 700

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Arcadia și Petran Music School susțin dezvoltarea armonioasă a copiilor prin muzică

Arcadia -Spitale și Centre Medicale susține evenimentul „Petran Music Experience”, un concert dedicat exclusiv compozițiilor proprii ale elevilor și profesorilor din cadrul Petran Music School, 22 octombrie, Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași, ora 19.00.

Parte integrantă din viața noastră, muzica are un impact extraordinar în viața noastră încă de când suntem copii. Suntem înconjurați de muzică, creștem cu ea și aceasta ne influențează dezvoltarea personalității noastre. Fie că dorim să-i sprijinim în descoperirea aptitudinilor și preferințelor muzicale, fie că dorim să le dezvoltăm aprecierea pentru frumos, introducerea muzicii în viața copiilor noștri la vârste cât mai fragede este benefică pentru sănătatea lor psihică, mentală și fizică.

Crearea unei educații muzicale are numeroase beneficii pentru dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copiilor. Muzica are un rol dovedit științific în reducerea stresului, creșterea productivității, dezvoltarea creativității, creșterea stimei de sine, a încrederii în propria persoană.

Copiii care primesc o educație muzicală precoce au o coordonare motorie mult mai bună, capacitate de concentrare și ascultare mult mai mare, abilități matematice, învață mai ușor să citească.

Fiecare etapă din dezvoltarea copiilor noștri este importantă. Sănătatea copiilor rămâne una dintre cele mai importante priorități ale părinților. În Centrul de Pediatrie Arcadia, structura integrată (Policlinică, Spital, Centre de Imagistică) și echipa multidisciplinară de specialiști asigură un tratament complex al afecțiunilor copiilor.

Pentru ca visele să prindă aripi, medici, părinți, copii, cu toții facem echipă pentru sănătate. Pentru consultații sau alte informații aveți la dispoziție serviciul Call Center Arcadia - 0232 920.

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou