Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0758 100 700

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Arcadia și Stomart Basketball Club, un parteneriat pentru sănătate

Alături de Stomart Basketball Club, Arcadia – Spitale și Centre Medicale susține importanța unui stil de viață sănătos. Dincolo de competiție, la Stomart și la Arcadia vorbim despre echipă și despre valori, despre sănătate și performanță. Chiar de la cele mai mici vârste.

Sănătatea este o valoare pe care cu toții o prețuim și o dorim. Alături de vizitele periodice la medic și urmarea recomandărilor acestuia, stilul de viață este foarte important.
Care este cel mai potrivit moment în care să înveți să fii sănătos? Niciodată nu e prea târziu, dar cel mai bine e să începi din copilărie. Parteneriatul Arcadia – Stomart este dedicat sănătății celor mici. Împreună, privim spre viitor și punem consecvent în aplicare principiile pe care le promovăm: educație pentru sănătate, viață activă, alimentație sănătoasă, grijă și compasiune față de semeni.

Stomart înseamnă mai mult decât un club de baschet. Este un spațiu unde copiii pot fi ei înșiși, pot învăța ceva nou la fiecare antrenament. Un spațiu al valorilor individuale și de echipă, al prietenei și al performanței. Arcadia nu este doar locul unde cei mici se fac bine, ci și spațiul în care, cu toții, învățăm să fim sănătoși.

Arcadia – Spitale și Centre Medicale reprezintă un punct important, de referință, în comunitate prin acțiunile de responsabilitate socială pe care le derulează și prin modul în care sprijină proiecte de dezvoltare locală și regională.


Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou