Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Arcadia susține performanța sportivă

Arcadia – Spitale și Centre Medicale susține Gala de Box Profesionist „Asalt în Ring” care va avea loc vireri, 18 Octombrie, Sala Plolivalentă, Iași, în cadrul căruia 8 boxeri profesioniști și adversarii lor vor oferi un show pugilistic de excepție.

Rețeaua Medicală Arcadia, cea mai mare rețea de sănătate din regiunea Moldovei, oferă servicii integrate în peste 40 de specialități medicale.

Centrul de Recuperare Arcadia Sf. Lazăr este echipat cu aparatură și tehnologie de ultimă genarație în practica kinetoterapiei asistate și a fizioterapiei pentru a oferi soluții complexe de reabilitare medicală.

Medicina sportivă susține performanţa și sănătatea atât a sportivilor cât și a tuturor celor care practică activități sportive susținute. Eficiența unui sportiv constă în echilibrul dintre efortul depus și recuperarea sa fizică. Sportul de performanță poate determina modificări la nivelul coloanei vertebrale și a sistemului musculo – scheletic.

Dotările de care dispunem precum și o echipă tânără și dinamică, formată din kinetoterapeuți, fizioterapeuti și medici de Recuperare medicală, Medicină fizică şi Balneologie sprijină îmbunătățirea performanței sportive prin conceperea planurilor terapeutice individualizate care să susțină antrenamentul sportivilor, atât în faza pre-competițională, cât și în cea inter- competițională.

Prin Centrul de Recuperare Medicală, Arcadia introduce 4 tehnologii revoluționare în prevenția, tratamentul și managementul reabilitării medicale.

Kinetoterapie asistată

  • Sistemul David – „standard de aur” în reabilitarea medicală în țările europene, este un concept complex de evaluare și tratare a afecțiunilor musculo- scheletale.

Fizioterapie:

  • Deep Oscillation - redă flexibilitatea și mobilitatea tuturor tipurilor de țesut tratat;
  • Care Therapy – efect de biostimulare, regenerare la nivel tisular și muscular;
  • Laser Therapy - asigură transferul energiei la nivelul zonei tratate, în adâncime, cu rezultate imediate și de lungă durată asupra proceselor inflamatorii și dureroase.

Pentru mai multe informații puteți accesa pagina dedicată Centrului de Recuperare Medicală Arcadia: http://www.arcadiarecuperare.ro sau vă puteți adresa Call Center Arcadia la numărul 0232 920.


Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou