Articole medicale

10.05.2018

Caravana A-Baby – peste 600 de viitoare mămici, în dialog cu medicii Arcadia

Logo-A-BabyPrezență record la ediția de primăvară a Caravanei A-Baby. Peste 600 de viitoare mămici au participat la cel mai mare curs interactiv despre sarcină, naștere și rolul de fi părinte, inițiat și derulat de Arcadia – Spitale și Centre Medicale.
În cele 6 întâlniri, care au avut loc în orașele Bacău, Suceava, Vaslui, Piatra Neamț, Botoșani și Iași, medicii obstetricieni, neonatologi, kinetoterapeuții și consilierii Arcadia au intrat în dialog direct cu participantele și au oferit informații importante despre aventura sarcinii și a nașterii.

Într-o atmosferă caldă, relaxantă și deschisă, viitoarele mămici care au participat la Caravana A-Baby au primit cele mai avizate informații și sfaturi practice, dar și răspunsuri la toate întrebările care le preocupă.
Alături de partenerii săi, Arcadia a oferit cadouri fiecărei participante și a organizat tombole în fiecare din cele 6 orașe. La finalul ediției de primăvară a Caravanei, toate viitoarele mămici au avut șanse egale de câștig la marea tombolă.

Interesul generat, atmosfera plăcută, informațiile de calitate oferite și emoția pozitivă au însoțit întregul eveniment și sunt motive în plus pentru continuarea acestui program inițiat de Arcadia din dorința de a fi tot mai aproape de oameni.

Maternitatea Arcadia, Spital Prieten al Mamei și Copilului, este alături de viitoarele mămici de la prima ecografie și până în momentul nașterii, cu o echipă multidisciplinară de specialiști, aparatură performantă, săli de naștere moderne, grijă și respect pentru noua familie și pachete de servicii medicale atent gândite. Maternitatea Arcadia susține și promovează alăptarea și oferă servicii de spitalizare premium, în rezerve de tip rooming-in (mama și copilul).

Partenerii Caravanei A-Baby: Lifeline, Chicco, pernegravide.ro, Danina Line, Laboratoarele Fiterman, Little Texas.