Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Consultații gratuite de Pediatrie generală, la Arcadia

Consultatii gratuite pediatrieGrija pentru sănătatea celor mici este o prioritate pentru toți. La Arcadia, suntem atenți la toate nevoile tale și la întregul context socio-medical. Din aceste motive, Arcadia – Spitale și Centre Medicale lansează o linie specială de consultații gratuite pentru pacienții pediatrici, cu decontare CAS.
Primii ani de viață sunt foarte importanți pentru menținerea sănătății copilului. Alături de un mediu familial plăcut, timp de calitate petrecut împreună, dietă corectă și somn odihnitor, consultațiile și tratamentele medicale realizate la timp sunt foarte importante.
Acum, la Arcadia, poți alege între consultația clasică, din cabinet, și cea prin telemedicină. Oricare va fi alegerea ta, ești în siguranță!
Medicii Arcadia incluși în acest program sunt: Dr. Anca Călinescu, medic specialist Pediatrie, Dr. Mihaela Diana Fitrolakis, medic specialist Pediatrie, Dr. Luana Alexandra Grecu, medic specialist Pediatrie, Dr. Oana Temneanu, medic primar Pediatrie.

Consultații gratuite în cabinetul de Pediatrie generală
 

Linia gratuită de consultații de Pediatrie generală poate fi accesată prin programarea unei consultații în cabinetul de specialitate. La Arcadia, implementăm zilnic măsuri speciale de protecție pentru ca atât pacienții, cât și echipa medicală să fie în siguranță.

 

Consultații gratuite de Pediatrie generală prin telemedicină


Dacă programul vostru este aglomerat sau pur și simplu nu îți dorești să ieși din casă, accesează consultația gratuită de Pediatrie generală prin telemedicină.
Accesează ușor și rapid programul de telemedicină! Te programezi la 0232 920, în ziua și la data programată intri în legătură directă cu medicul Arcadia, prin apel voce sau și video. Obții răspunsuri certificate la întrebările tale și primești raportul medical și recomandările medicului prin e-mail.

*Programul de consultații gratuite de Pediatrie generală este deschis în limita fondurilor CAS disponibile.
*Pentru consultațiile în cabinet, este necesar biletul de trimitere către specialitatea Pediatrie generală.

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou