Articole medicale

22.04.2019

Fiecare kilometru alergat la Semimaraton înseamnă o nouă zi de școală pentru un copil

Duminică, 21 aprilie, s-a desfășurat Semimaraton Iași, un eveniment sportiv deja cu tradiție în orașul nostru, ce are ca scop atât promovarea mișcării în aer liber ca fundament pentru un stil de viață sănătos, cât și implicarea comunității locale într-o acțiune de stângere de fonduri prin care vor fi sprijiniți copiii din mediul rural.

Rețeaua Medicală Arcadia se numără printre partenerii acestui eveniment, susținând astfel de acțiuni cu rol în conștientizarea practicării unui stil de viață sănătos. Valorile în care credem, noi, Oamenii Arcadia și pe care se fondează întreaga noastră activitate, ne înspiră să ne asumăm și misiuni de responsabilitate socială. Investim în proiecte educaționale prin care să contribuim la formarea unor generații de viitori adulți educați, independenți care să schimbe în bine viitorul comunității din care fac parte.

Fiecare kilomentru alergat la semimaraton a ajutat la stângerea fondurilor necesare pentru sprijinirea educației copiilor din mediul rural aflați în dificultăți materiale, copii pentru care supraviețuirea zilnică este o adevărată competiție.

Evenimentul a oferit ieşenilor oportunitatea de a se întrece în fapte bune, bucurându-se de plăcerea de a participa la o acțiune sportivă a cărei rezultate vor schimba în bine viața unor copii fără posibilități materiale.