Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

ARCADIA - CENTRUL MEDICAL BUCOVINA (SUCEAVA)

Informații și programări
0330 803 802 / 0330 803 180

Știința Arcadia

Investigații pediatrice GRATUITE la Policlinica Arcadia Cicoarei

Copil la medicCentrul de Pediatrie Arcadia încurajează părinții să se adreseze medicului pediatru pentru a investiga în profunzime problemele de sănătate ale celor mici.
Astfel, copiii cu vârsta până în 4 ani pot efectua la Policlinica Arcadia Cicoarei consultații și analize medicale GRATUITE* adresate tulburărilor imunității, anemiei, rahitismului și altor carențe nutriționale, pe baza unui bilet de trimitere CAS către specialitatea Pediatrie generală.

Pachetul medical gratuit include o consultație de pediatrie, alături de un set de analize dedicat tipului specific de afecțiune.**

TULBURĂRI ALE IMUNITĂȚII
Afecțiuni vizate: infecții repetate ale căilor respiratorii, rezultate anormale ale examenelor de sânge – nediagnosticate, imunodeficiență cunoscută.

Set analize de laborator recomandat: Hemoleucogramă, Proteine totale, Electroforeza proteinelor serice, Imunoglobulina A,  Imunoglobulina E, Imunoglobulina G, Imunoglobulina M.

ANEMIE
Afecțiuni vizate:
anemia prin carența de fier, acid folic, alte anemii (intrainfecțioase, inflamații cronice).

Set analize de laborator recomandat: Hemoleucogramă, Proteina C reactivă (test cantitativ), Numărătoare reticulocite, Fier (sideremie), Feritină, Transferină, Coeficient de saturație al transferinei.

RAHITISM
Afecțiuni vizate:
rahitism evolutiv al sugarului, carența de vitamina D, carența alimentară în calciu, tulburări de metabolism al mineralelor, alte carențe nutriționale.

Set de analize de recomandat: Hemoleucogramă, Calciu ionic, Calciu total, Fosfor seric (Fosfat/PO4), Fosfataza alcalină Vitamina D (25-OH Vit. D3).

Consultația medicală inclusă în pachet și setul de analize recomandat de medicul pediatru*** se vor efectua în aceeași zi, în cadrul Policlinicii Arcadia Cicoarei.

Observații:
*Programările pentru pachetele gratuite de investigații pediatrice se realizează la numărul de Call Center – 0232 920, în limita fondurilor CAS și a locurilor disponibile.
**Dacă diagnosticul din biletul de trimitere de la medicul de familie nu permite efectuarea investigațiilor din ofertă, medicul Arcadia își rezervă dreptul de a recomanda alte investigații.
***Pachetele medicale gratuite pot fi efectuate cu programare la următorii medici Arcadia:
Dr. Oana Temneanu, Dr. Ana Pavel, Dr. Roxana Pușcașu, Dr. Elena Matei, Dr. Diana Fitrolakis.


Pachetele medicale gratuite din această ofertă pot fi accesate până la data de 10 februarie 2017.

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou

Alte articole din aceeași categorie