Articole medicale

01.07.2014

Luna Sănătății Femeii, la Arcadia!

Pentru ca ea să dea viață.

Să construiască familii.

Să facă lumea mai bună și mai frumoasă.

Pe data de 7 iulie 2010, considerată ulterior „ziua de naștere" a rețelei Arcadia, a avut loc prima naștere în cadrul maternității private ieșene. Întâmpinată cu emoții și bucurie, Silvia a venit atunci pe lume printr-o operație cezariană ce a inaugurat practic și blocul operator Arcadia, și unitățile de terapie intensivă pentru adulți și pentru nou-născuți ale spitalului.
În onoarea acestui eveniment, Arcadia sărbătorește 4 ani de activitate desemnând luna iulie drept Luna Sănătății Femeii, prilej de a crea mai multe facilități pentru pacientele sale de toate vârstele.

  • 20% reducere pentru ecografii în sfera Obstetrică-Ginecologie

Pe tot parcursul lunii iulie, Arcadia oferă 20% reducere la ecografiile de Obstetrică-Ginecologie. Oferta este valabilă la Centrul Medical Arcadia Sărărie, până la data de 31 iulie, în limita locurilor disponibile. Reducerea se acordă pentru orice tip de ecografie OG, efectuată transabdominal sau endovaginal, cu excepția ecografiilor de morfologie fetală. Programarea la ecografiile cu preț redus se face prin intermediul Call Center 0232 920. Reducerea de 20% este valabilă la medicii angajați Arcadia.

  • Consultații gratuite de radiologie intervențională, pentru embolizare de fibrom uterin

În luna mai au avut loc primele două embolizări de fibrom uterin efectuate la Iași, în cadrul spitalului Arcadia. Procedura este minim invazivă, este modernă, eficientă și simplă, având avantajul de a conserva capacitatea reproductivă a pacientei și integritatea sa anatomică. În urma succesului de care s-a bucurat această noutate și a interesului crescut din partea pacientelor, Arcadia va derula sâmbătă, 12 iulie, o acțiune de consultații gratuite în vederea acestei proceduri. Detaliile ofertei vor fi disponibile pe site-ul Arcadia și în mass-media, începând cu data de 4 iulie.

  • Acțiune medicală dedicată viitoarelor mămici, la Palas Mall

În zilele de 26-27 iulie, viitoarele mămici vor fi așteptate la standul Arcadia și la Punctul de Prim Ajutor Arcadia din Palas Mall, pentru a beneficia de servicii medicale gratuite și de multe surprize, în cadrul acțiunii „Grijă pentru doi".
Detaliile evenimentului vor fi disponibile pe site-ul Arcadia și în mass-media, începând cu data de 21 iulie.

Luna sanatatii femeii