Articole medicale

26.02.2020

Mediu sigur și curat în Spitalele și Centrele Medicale Arcadia

Ca parte a sistemului național de sănătate și punând pe primul plan siguranța și sănătatea pacientului, Arcadia a conceput, își asumă și derulează intern proceduri stricte de supraveghere, prevenire și control al infecțiilor asociate asistenței medicale, dar și al bolilor transmisibile, în conformitate cu prevederile legislative elaborate la nivel național și internațional.

Dotări funcționale, acces controlat, circuite funcționale stricte, lifturi cu destinație specială, stație modernă de sterilizare, teste rapide de sanitație, holuri și rezerve generoase, personal medical și auxiliar informat și responsabil, reguli și proceduri dedicate, toate sunt în măsură să asigure un mediu spitalicesc sigur și curat, unde actul medical se poate desfășura în cele mai bune condiții.

Echipa complexă de specialiști, structura spitalului și dotările speciale din sălile de operație și rezervele pacienților, protocoalele interne respectate cu strictețe și actul medical îndeplinit în mod profesionist, în siguranță și cu responsabilitate sunt pilonii principali pe care se desfășoară activitatea medicală în Rețeaua Medicală Arcadia.
Toate măsurile de protecție se aplică continuu în întreaga Rețea Arcadia, astfel încât pacienții, aparținătorii, medicii și ceilalți angajați să fie în siguranță.

La măsurile generale de protecție pe care le punem în practică zi de zi, pentru prevenirea infecțiilor cu Covid-19, în Arcadia se analizează informările și se pun în practică recomandările organizațiilor internaționale și instituțiilor naționale.
 
Împreună, asigurăm un mediu curat și sigur pentru pacienți.

Pentru siguranţa tuturor, sistemul implementat în spital este supravegheat cu atenţie de către medicul epidemiolog.

Echipa medicală Arcadia este pregatită și specializată pentru a realiza actul medical în toată complexitatea lui, pentru toate patologiile și pentru toți pacienții. Și în această perioadă, definită de apariția și răspândirea Coronavirusului Covid-19, ca în fiecare zi, Arcadia reprezintă un spațiu în care pacienții, aparținătorii și angajații sunt în siguranță.

Powered by Froala Editor