Articole medicale

21.12.2016

Moș Crăciun a ajuns mai devreme la copiii din Ciulinești!

Sacul mare al Moșului a fost bogat și anul acesta pentru copiii din satul Ciulinești, comuna Probota – Iași.

Pentru al șaselea an la rând, spiridușii generoși de la Arcadia au vizitat comunitatea de copii adoptată în mod simbolic de rețeaua de sănătate, încărcați cu daruri fel de fel: dulciuri, hăinuțe, jucării și cărticele de colorat.

Sosirea lui Moș Crăciun a fost întâmpinată cu mare entuziasm de cei peste 50 de juniori (cu vârste între 1 și 14 ani), ce așteptau veseli reîntâlnirea cu bătrânul darnic și bun.
După ce au fost strigați rând pe rând de Moș Crăciun, cei mici au desfăcut cu nerăbdare punguțele roșii și s-au arătat bucuroși de surprize, mai ales că au fost cuminți și au învățat bine tot anul.

Oaspeții au fost primiți cu ceai cald, prăjiturele și poezii de iarnă, iar colindele au răsunat în mica încăpere din casa parohială, aducând parcă mai aproape spiritul Sărbătorilor de odinioară.
Zâmbetele copiilor și bucuria din privirile lor au răsplătit pe deplin misiunea Moșului, care s-a grăbit apoi să-și continue periplul pe la casele celorlalți copii care-l așteaptă.

Ștrengarii i-au promis Moșului de la Arcadia că până anul viitor vor învăța poezii noi și îi vor scrie scrisori cu ce își doresc să primească în dar.
Este o mare bucurie pentru noi că am reușit să ne reîntâlnim cu acești copii minunați și ne pregătim deja pentru listele de dorințe din 2017!