Articole medicale

18.12.2015

Moș Crăciun a ajuns și în acest an la copiii din Ciulinești

Spiridușii faptelor bune de la Arcadia l-au însoțit pe Moș Crăciun în vizită la Ciulinești, Probota pentru cel de-al cincilea an consecutiv.

Cei 74 de copii „adoptați” în mod simbolic de rețeaua medicală Arcadia în 2011 ne-au primit și în acest an cu bucurie și curiozitatea de a descoperi ce se ascunde în sacul mare al Moșului. Roșii în obraji și adunați într-o mică încăpere friguroasă, copiii au așteptat vizita Arcadia în cele mai bune hăinuțe ale lor, alături de părinți. Corul, coordonat de profesorul de muzică, ne-a surprins cu câteva colinde, iar cei mai curajoși dintre copii au recitat și câteva poezii de sezon.

Versurile au fost notate atent în caiete, pentru a nu greși niciun vers, iar organizarea micului concert - exemplară. Curioși și deopotrivă serioși, cei mai mici, care așteptau cuminți pe margine alături de mamele lor, au fost primii care au primit cadourile de la Moș Crăciun: fructe, dulciuri, hăinuțe și jucării pe măsura vârstei lor.

Cei mai mari au desfăcut cu sfială punguțele imediat după ce moșul și-a luat „la revedere!” de la ei, cu promisiunea că va reveni și anul viitor dacă vor rămâne la fel de cuminți. A mai trecut un an, iar bucuria de a-i vedea pe copiii de la Ciulinești an de an e mare - unii au devenit școlari sau liceeni chiar sub ochii noștri.

Suntem încântați că am putut și în această iarnă să îi facem să zâmbească și să aducem spiritul Sărbătorilor mai aproape de sufletele lor.