Articole medicale

04.07.2013

Nașterea la Arcadia - un început perfect, sănătate pentru o viață. Noile pachete de naștere Arcadia

Venirea pe lume a unui copil este un prilej de emoție și bucurie în viața familiei, dar și un moment de reflecție pentru viitorii părinți, conștienți dintr-o dată de însemnătatea rolului lor și de dorința copleșitoare să protejeze pe termen lung sănătatea și viața copilului lor.

Venind în întâmpinarea nevoilor și dorințelor tinerelor familii, care văd în prelevarea de celule stem o șansă importantă la viață și la tratamente revoluționare, Maternitatea Arcadia își completează oferta de servicii și lansează o nouă categorie de pachete de naștere, cu prelevare inclusă de celule stem, totul la un preț fără concurență.

Oferta este una promoțională și este lansată de Arcadia în colaborare cu Cord Blood Center, după cum urmează:

Tip naștere

Pachet

Arcadia-CBC

Classic

Pachet

Arcadia-CBC

Gold

Pachet

Arcadia-CBC Platinum

Pachet

Arcadia-CBC Diamond

sânge ombilical

sânge ombilical și sânge placentar

sânge ombilical și țesut de cordon ombilical

sânge ombilical,

sânge placentar și

țesut de cordon ombilical

NATURALĂ

3.940 lei

4.680 lei

4.980 lei

5.180 lei

CEZARIANĂ

4.940 lei

5.680 lei

5.980 lei

6.180 lei

În principiu, serviciile aferente prelevării de celule stem incluse în pachetele de naștere Arcadia-CBC se referă la:

  • recoltarea și kitul pentru recoltarea probelor biologice (sânge ombilical, sânge placentar, țesut de cordon ombilical, după caz);
  • transportul, procesarea și calificarea probelor biologice prelevate.

Detalii privind serviciile stem adăugate serviciilor de naștere Arcadia, în oferta de mai sus, sunt disponibile aici.

Pachetele de naștere Arcadia-CBC oferă practic reduceri de preț între 1.700 și 2.000 de lei față de valoarea totală, la prețuri de listă, a nașterii la Arcadia și serviciilor stem incluse - un avantaj deosebit, mai ales în perioada venirii pe lume a unui copil, perioadă ce presupune oricum un efort financiar important pentru întreaga familie;

Oferta este exclusivă, în sensul că acest tip de avantaj financiar la recoltarea de celule stem este valabil numai pentru nașterea la Arcadia. În acest fel, condițiile speciale și unice ce fac din Maternitatea Arcadia locul celui mai sigur și sănătos început și care oferă familiei șansa de a trăi momentul nașterii în liniște și confort, sunt completate acum de o soluție financiară accesibilă, preferențială, pentru prelevarea de celule stem.

De notat că oferta promoțională de mai sus nu modifică, ci doar completează portofoliul de până acum al Maternității Arcadia, și nu condiționează în nici un fel opțiunile tinerilor părinți. Viitoarele mame vor putea în continuare să aleagă unul dintre pachetele de naștere obișnuite sau vor putea alege un alt furnizor de servicii de celule stem de pe piață.

Informații complete despre noile pachete de naștere Arcadia-CBC sunt disponibile la Biroul Consiliere Pacienți de la parterul Spitalului Arcadia, Str. Cicoarei nr.2, sau prin telefon la 0232 202002.