Articole medicale

14.11.2012

„Nouă ne pasă” – o promisiune, un argument, o dovadă

Dr. Tutuianu - Noua ne pasa

Noua campanie de imagine Arcadia, lansată recent sub numele „Nouă ne pasă”, reprezintă înainte de toate un exercițiu de sinceritate. Un mesaj colectiv care vorbește despre ce se află cu adevărat în spatele imaginii corporatiste, despre suflul care animă oamenii și acțiunile lor, despre credințele care îi inspiră în munca pe care o fac. „Actorii” campaniei sunt chiar membri ai echipei Arcadia, surprinși în timpul activității de zi cu zi. Iar mesajele lor radiografiază, de la exigența în profesie și până la grija pentru omul bolnav, de la viziunea pentru viitor și până la energia pozitivă a luptei pentru sănătate, un întreg univers de valori pe care lumea Arcadia îl îmbrățișează, îl respectă, îl promovează.

Ce vrem să înțeleagă cei din jur? În primul rând, că nimic din ceea ce facem nu este întâmplător sau fals. Credem în devotament, implicare, seriozitate, ambiție și performanță, astfel că punem toate acestea în rețeta organizării și muncii noastre. Nu suntem perfecți, însă știm să învățăm din greșeli. Nu putem face minuni, însă ne place să împingem limitele tot mai departe. Avem grijă ca ziua de mâine să fie întotdeauna mai bună decât cea de azi, iar efortul de a ține lucrurile în mișcare ne place și ne motivează. De aceea, „nouă ne pasă” este o promisiune, un argument, o dovadă.

 

Până la urmă, campania aceasta a luat naștere pentru că am crezut cu adevărat în ea. Nenumăratele ore de analiză și de creație, sesiunile amuzante și epuizante de brainstorming, discuțiile și dezbaterile aprinse, ședințele foto nesfârșite, munca minuțioasă la detaliile grafice ale machetelor, grija pentru planificarea și implementarea campaniei nu ar fi fost posibile fără să ne placă ceea ce facem. După doi ani și jumătate de activitate, după etape intensive de promovare comercială, a venit momentul așteptat și curajos al unei „discuții” de la suflet la suflet, în care Arcadia se dezvăluie, prin vocea oamenilor săi, mărturisind despre profesiunea sa de credință: implicarea.

Iar pentru noi, cei din interior? Campania „Nouă ne pasă” ne-a făcut să ne (re)analizăm misiunea, să ne evaluăm încă o dată forțele, să ne întrebăm cât de sus putem zbura. Un ritual colegial de pus-mână-de-la-mână a reunit sfaturile și cunoștințele tuturor, astfel încât, în final, echipa întreagă să beneficieze de un opis colectiv al rețetei Arcadia pentru reușită și succes. Cum definim noi succesul, e simplu: „fiecare pacient trebuie să plece mulțumit și să simtă cât de mult ne pasă de ceea ce facem”...

Dr. Rusu - Noua ne pasa

(în curând vor putea fi vizualizate și online toate materialele din campanie)