Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Noul Centru de Chirurgie Plastică și Estetică Arcadia redefinește frumusețea

Persoanele ce își doresc o nouă imagine, care să le inspire încredere în propria persoană, pot apela acum la echipa de specialiști a Centrului de Chirurgie Plastică și Estetică Arcadia.

Amplasat aproape de inima orașului, pe str. Sărărie nr. 38, cel mai proaspăt nucleu al rețelei de sănătate Arcadia a fost creat din grijă și respect pentru sănătatea corpului, cât și din dorința de a le oferi pacienților o experiență superioară, pliată pe dorințele lor estetice.

„Cerințele pacienților noștri ne-au inspirat în deschiderea Centrului, ca spațiu dedicat nevoilor de frumusețe ale acestora. Alături de o echipă devotată și bine pregătită, facem performanță la cel mai înalt nivel în domeniul chirurgiei plastice, reconstructive și estetice. E important să le putem oferi pacienților, pe lângă un act medical sigur și performant, un confort superior, o interacțiune apropiată, cât mai plăcută și relaxantă.”, punctează  dr. Gabriel Mazilu, Coordonator al Centrului de Chirurgie Plastică și Estetică Arcadia

Activitatea centrului se desfășoară în cadrul celor 3 săli de evaluare, consultații, mici intervenții și proceduri estetice non-invazive, dotate state-of-the-art, iar intervențiile se realizează în cadrul celei mai mari și moderne unități medicale din regiune: Spitalul Arcadia.
Astfel, Centrul de Chirurgie Plastică și Estetică beneficiază de suportul multidisciplinar și de infrastructura integrată (Policlinici, Spital cu linie permanentă de gardă, Centre de Imagistică) a întregii rețele Arcadia.

Tehnicile medicale ale momentului, o echipă medicală experimentată și dedicată și dotările ultraperformante sunt elementele ce asigură un act medical sigur, eficient și rezultate pe măsură – fie că este vorba de intervenții de corecție sau de punere în valoare a trăsăturilor naturale cu care fiecare persoană este înzestrată.

Echipa medicală abordează un portofoliu vast de intervenții de chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și estetică, precum și de proceduri estetice non-invazive.
Printre acestea, amintim: rinoplastia (remodelarea formei și aspectului nasului), mamoplastia de augmentare cu implanturi de silicon (mărirea sânilor), mamoplastia de reducere (micșorarea sânilor), abdominoplastia, rejuvenarea facială prin transfer de grăsime proprie, liposucția (abdomen, zonă lombară, coapse, fese etc), liftingul cervico-facial, otoplastia, blefaroplastia pleoapelor superioare și inferioare, mărirea buzelor cu acid hialuronic ș.a.

Informații detaliate despre activitatea, portofoliul și echipa medicală a Centrului de Chirurgie Plastică și Estetică pot fi consultate pe pagina dedicată: https://www.arcadiamedical.ro/centrul-de-chirurgie-plastica-si-estetica

Pacienții care doresc să facă primul pas spre schimbare se pot programa pentru o consultație inițială apelând serviciul unic Call Center – 0232 920, folosind formularul de pe site sau direct la recepțiile Centrelor Medicale Arcadia.

Vizual Centrul de

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou