Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0758 100 700

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Pachet de evaluare a gravidei, pentru infecții cu risc pentru sarcină, disponibil gratuit la Arcadia

Pachet de evaluare a gravideiPerioada sarcinii este frumoasă, plină de așteptări și emoții. Pentru a fi sigură că și tu și bebe sunteți bine, medicul îți va recomanda un calendar de analize și investigații, pe care este bine să-l respecți. Există o serie de infecții care, apărute în sarcină, pot cauza complicații. Pentru că punem sănătatea voastră pe primul loc, la Arcadia poți accesa gratuit un pachet de evaluare complex, dedicat trimestrului I de sarcină.

Pachetul de evaluare a gravidei, pentru infecții cu risc pentru sarcină, disponibil gratuit la Arcadia cuprinde:

  • consiliere personalizată privind pachetul de urmărire a sarcinii și pachetele de naștere la Maternitatea Arcadia;
  • consultație în specialitatea Obstetrică-Ginecologie;
  • analize de laborator – (Rubella Ac IgG, Rubella Ac IgM, Toxoplasma gondii Ac IgG, Toxoplasma gondii Ac IgM, CMV (Citomegalovirus) Ac IgG, CMV (Citomegalovirus) Ac IgM, Ag HBs, HCV Ac).

Pentru a accesa gratuit* acest pachet, vă puteți programa la numărul de Call Center Arcadia – 0232.920 sau puteți contacta Biroul de Consiliere Pacienți – 0232 202 002.

Medicii Arcadia implicați în acest program sunt:

* Consultațiile se acordă pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie către specialitatea Obstetrică-Ginecologie, în limita fondurilor disponibile, în toate Centrele Medicale Arcadia.

Maternitatea Arcadia, Spital Prieten al Mamei și Copilului, înseamnă o echipă multidisciplinară de specialiști, aparatură performantă, săli de naștere moderne, grijă și respect pentru noua familie și pachete de servicii medicale atent gândite. Maternitatea Arcadia susține și promovează alăptarea, implementează conceptele de plan de naștere și ora magică și oferă servicii de spitalizare premium, în rezerve cu rooming-in. Pentru că deciziile cele mai bune se iau din timp, la Maternitatea Arcadia pot fi accesate noile pachete de naștere, de la 4.500 de lei, care includ gratuit abonamentul de sănătate pentru 6 luni, cu servicii incluse pentru bebeluș, în valoare de peste 700 de lei.

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou

Alte articole din aceeași categorie