Articole medicale

03.03.2015

PERFECT SKIN - Program complet de diagnosticare și tratament pentru acneea activă și cicatricială

Cum ar fi să admiri în oglindă un ten curat, fără acnee, cicatrici și pigmentații?

Toate problemele dermatologice cu care te confrunți să dispară, iar tu să îți recâștigi echilibrul și frumusețea pielii...
Imperfecțiunile pielii tale pot fi învinse!

Inspirat de nevoile și dorințele pacienților, Centrul de Dermatologie și Estetică Medicală Arcadia vine cu soluția complexă pentru o piele sănătoasă și frumoasă, printr-o abordare integrată și personalizată a imperfecțiunilor cauzate de acnee - PERFECT SKIN.
PERFECT SKIN este un program complet de diagnosticare și tratament pentru acneea activă și cicatricială, pentru rezultate vizibile și de durată.

Bucură-te până pe 31 mai de această ofertă promoțională ce include prețuri speciale și reduceri importante la serviciile medicale și procedurile dermatocosmetice Arcadia.
Iată care sunt beneficiile incluse în programul PERFECT SKIN:

  •  20% reducere la consultația dermatologică inițială pentru diagnosticul acneei

Prima consultație dermatologică este definitorie pentru evaluarea gravității acneei și a elaborării strategiei terapeutice. Dermatologii Arcadia oferă pacienților un program personalizat de terapie, îngrijire și tratament, adaptat istoricului medical individual, stilului de viață și tipului de ten.

  •  VOUCHER 20% reducere la consultații și investigații în sferele Obstetrică-Ginecologie și Endocrinologie

Stabilirea cauzelor acneei și problemelor dermatologice asociate, cât și elaborarea planului terapeutic solicită adesea investigații medicale suplimentare. Pentru o abordare medicală completă, facilităm accesul la consultații, analize și investigații la preț redus, în rețeaua Arcadia.

  • Prețuri reduse cu până la 25% la tratamentele dermatocosmetice recomandate de medic:

Tratament dermatocosmetic facial pentru acnee - 25% reducere
Prin acesta, se realizează drenarea în condiții sterile a leziunilor acneice și ameliorarea iritațiilor ce pot însoți tratamentul și permite o evoluție favorabilă rapidă a tratamentului.

Ședință radiofrecvență fracționată cicatrici post acnee - 19% reducere
Procedura bazată pe tehnologia Trifracțional  are o eficiență clinică dovedită pentru îmbunătățirea aspectului cicatricilor cauzate de acnee. Pielea se reface, iar imperfecțiunile sunt estompate.

Tratament pentru cicatrici postacnee - 16% reducere
 
Printr-o combinație optimă de alpha, beta hidroxiacizi și retinol, reînnoirea celulară și procesul natural de vindecare cutanată sunt stimulate, iar textura și aspectul pielii sunt vizibil îmbunătățite.

Tratament Dermapen pentru cicatrici postacnee - 24% reducere
 
Tehnologia Dermapen pentru tratament avansat cu microace vertical oscilante (AOVN) permite o absorbție terapeutică ridicată, induce vindecarea fără cicatrici, cu o perioadă de recuperare mai redusă și rezultate mai rapide. Totodată, ridurile de expresie sunt atenuate, iar porii, micșorați.

Peeling superficial - 16% reducere
Prin aplicarea la nivel cutanat a unor substanțe ce realizează o exfoliere controlată, peelingul chimic conduce la un aspect întinerit al pielii și la ameliorarea imperfecțiunilor (pigmentații, cicatrici, discromii, riduri fine, leziuni acneice active), cu un timp de recuperare foarte scurt.

Tratamentele dermatocosmetice promoționale necesită o consultație dermatologică prealabilă. Programarea la serviciile medicale cu discount din cadrul programului PERFECT SKIN se face în limita locurilor disponibile, prin intermediul serviciului Call Center Arcadia, 0232 920. Serviciile medicale cu discount nu se cumulează cu alte oferte promoționale. Campania se desfășoară până la data de 31 mai 2015.

Program complet de diagnosticare si tratament pentru acnee