Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Poveștile de viață prind contur la Maternitatea Arcadia

bebelusi Maternitatea ArcadiaFiecare bebeluș aduce cu sine o nouă poveste. O poveste de viață în care el are rolul principal, o poveste pe care o scrie împreună cu părinții, restul familiei, prietenii pe care-i va avea și oamenii importanți pe care-i va cunoaște.

La Arcadia, sfârșitul lunii decembrie a însemnat nu numai perioada sărbătorilor de iarnă, ci și începutul a 9 povești de viață. Opt fetițe și un băiețel au ales să vină pe lume la Maternitatea Arcadia în aceste momente speciale. Și, pentru că atunci când ei zâmbesc toată lumea e fericită, le dorim să păstreze această inocență și bucurie pe tot parcursul poveștii pe care o vor scrie.

De la momentul înființării ei, acum aproape 10 ani, Maternitatea Arcadia este locul unde visele au prins contur în siguranță. Peste 5 000 de părinți și-au îmbrățișat pentru prima oară copiii aici. Medici și familii, cu toții au primit cu emoție și bucurie fiecare nou-născut și au trăit la aceeași intensitate fiecare început de viață și de poveste. Echipă medicală complexă, spitalizare premium și îngrijire personalizată, proceduri foarte stricte de supraveghere, prevenire și control al infecțiilor asociate asistenței medicale, plan de naștere, ora magică, toate pentru ca fiecare nouă familie să fie în siguranță.

Sărbătorim împreună fiecare început de drum! Creăm experiențe și amintiri plăcute!

 

 

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou