Articole medicale

30.12.2019

Poveștile de viață prind contur la Maternitatea Arcadia

Fiecare bebeluș aduce cu sine o nouă poveste. O poveste de viață în care el are rolul principal, o poveste pe care o scrie împreună cu părinții, restul familiei, prietenii pe care-i va avea și oamenii importanți pe care-i va cunoaște.

La Arcadia, sfârșitul lunii decembrie a însemnat nu numai perioada sărbătorilor de iarnă, ci și începutul a 9 povești de viață. Opt fetițe și un băiețel au ales să vină pe lume la Maternitatea Arcadia în aceste momente speciale. Și, pentru că atunci când ei zâmbesc toată lumea e fericită, le dorim să păstreze această inocență și bucurie pe tot parcursul poveștii pe care o vor scrie.

De la momentul înființării ei, acum aproape 10 ani, Maternitatea Arcadia este locul unde visele au prins contur în siguranță. Peste 5 000 de părinți și-au îmbrățișat pentru prima oară copiii aici. Medici și familii, cu toții au primit cu emoție și bucurie fiecare nou-născut și au trăit la aceeași intensitate fiecare început de viață și de poveste. Echipă medicală complexă, spitalizare premium și îngrijire personalizată, proceduri foarte stricte de supraveghere, prevenire și control al infecțiilor asociate asistenței medicale, plan de naștere, ora magică, toate pentru ca fiecare nouă familie să fie în siguranță.

Sărbătorim împreună fiecare început de drum! Creăm experiențe și amintiri plăcute!



 

 

Powered by Froala Editor