Articole medicale

27.06.2011

Premieră la Arcadia Hospital - plată în rate pentru serviciile medicale

Începând de săptămâna trecută, pacienții pot opta pentru plata în rate a serviciilor de sănătate de care beneficiază în structura medicală Arcadia, indiferent de valoarea serviciilor, de destinația lor sau de unitatea medicală Arcadia la care apelează.

Atunci când doresc să achite în rate serviciile medicale Arcadia, pacienții pot alege între două soluții financiare: 

Plată în maximum 12 rate lunare, fără dobândă, fără comision, prin carduri de credit

Prin cardurile de credit Card Avantaj de la Credit Europe Bank, Bonus Card de la Garanti Bank, Credit Card de la Raiffeisen Bank și Cardurile de credit de la Banca Transilvania, pacienții pot plăti serviciile medicale Arcadia în maximum 12 rate, fără dobândă, fără comision.

Oferta este valabilă atât pentru persoanele care posedă deja unul dintre cele patru carduri de credit de mai sus, la băncile partenere, cât și pentru persoanele care decid să achiziționeze un astfel de card, pentru a beneficia de oferta Arcadia.

Oferta de mai sus, care prevede scutirea de dobândă pentru plata în maximum 12 rate a facturii de servicii medicale, este valabilă până la data de 31.08.2011.

Credit bancar pentru servicii medicale Arcadia

Pentru pacienții care aleg această variantă de plată, Arcadia Hospital și partenerul său, Garanti Bank, oferă două tipuri de produse bancare:

  • Credit Special Arcadia Garanti Credite de Consum
  • Credit Plus Arcadia Garanti Credite de Consum

Pentru ambele produse financiare de mai sus, suma finanțată este de până la 20.000 RON, perioada de creditare - între 12 și 60 de luni, iar dobânda fixă începe de la 9,9%.

Documentele necesare la contractarea unui credit sunt: fluturaș de salariu sau adeverință de salariu sau talon de pensie, copie BI sau CI, după caz decizia de pensionare, factura de utilități, fișa fiscală.

Contractarea unui credit Arcadia-Garanti sau achiziționarea unui Bonus Card de la Garanti Bank pot fi realizate pe loc, în sediul spitalului, la noul Birou de Consultanță Financiară Arcadia deschis la parterul clădirii.

Tot aici, persoanele interesate pot solicita informații detaliate privind celelalte produse disponibile pentru plata în rate a serviciilor medicale Arcadia, indiferent de banca parteneră, și pot solicita asistență pentru achiziționarea unui card de credit de la Credit Europe Bank, Raiffensen Bank sau Banca Transilvania.

Pentru informații preliminare sau programarea unei întâlniri, clienții pot apela Biroul de Consultanță Financiară la tel. 0232 202002, interior 139.

Soluțiile de plată în rate a serviciilor medicale sunt valabile în toate unitățile din structura medicală Arcadia: Policlinica Arcadia, spitalul multidisciplinar Arcadia Hospital, unitatea de cardiologie intervențională Arcadia Cardio și clinica de imagistică Arcadia Medical Center.

Referindu-se la noile facilități pentru pacienți și la inaugurarea sistemului de plată în rate, Dan Fiterman, director general Arcadia Hospital, menționează:

Problemele de sănătate nu apar planificat, nu ne întreabă dacă suntem pregătiți sau nu, nu așteaptă ziua de salariu. Orice persoană poate să aibă dificultăți în achitarea pe loc a unei facturi, însă atunci când ea se referă la probleme de sănătate, rareori ne permitem să amânăm sau să temporizăm lucrurile. Programul de plată în rate a serviciilor medicale Arcadia, pus la dispoziție prin bănci partenere, cu produse bancare ce pot fi accesate în sediul nostru și în condiții preferențiale, a fost unul dintre obiectivele noastre cele mai importante pentru această perioadă și suntem încântați că devine realitate. Le mulțumim partenerilor alături de care pornim pe acest drum. Iar pacienților le promitem că vom acorda mereu o atenție egală ambelor direcții de acțiune: să oferim cele mai bune servicii medicale și deopotrivă să le facem cât mai accesibile pentru toată lumea".

Lansarea sistemului de plată în rate a serviciilor medicale se înscrie în noul concept de dezvoltare Arcadia, valabil pentru cel de-al doilea an de activitate, care constă în creșterea accesibilității serviciilor și produselor de sănătate oferite pacienților.

Programul Arcadia Accesibil, exprimat prin formula „Sănătate la îndemâna tuturor", nu înseamnă altceva decât o serie de facilități suplimentare pentru pacienți, prin care aceștia să se poată bucura mai ușor și mai rapid de serviciile medicale care le sunt necesare. Programul Arcadia Accesibil va fi completat în timp cu alte campanii și acțiuni de facilitare a consumului de produse de sănătate, care vor combina elemente comerciale, financiare, de relații publice și de responsabilitate socială.