Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

Știința Arcadia

Proceduri moderne de fizioterapie, în Centrul de Recuperare Medicală Arcadia

Deep OscilationSituat în centrul Iașului, pe strada Sf. Lazăr nr. 37, în clădirea Solomon’s, Centrul de Recuperare Medicală Arcadia oferă soluții avansate și personalizate de tratament pentru copii și adulți.

Totul într-un singur loc: de la fizioterapia și kinetoterapia clasică la fizioterapia modernă și kinetoterapia asistată de tehnologia avansată David, de la prevenție și întreținere la recuperare medicală.

La recomandarea medicului și sub atenta îndrumare a echipei de kinetoterapeuți, în Centrul de Recuperare Medicală Arcadia, pacienții pot beneficia atât de proceduri de fizioterapie clasică, cât și moderne, bazate pe trei tehnologii de funcționare: Deep Oscilation, Caretherapy și Lasertherapy.

Deep Oscilation | Caretherapy | Lasertherapy
 

Sistemul Deep Oscilation este o tehnologie care acționează un câmp electrostatic, intermitent, cu oscilații profunde, pentru a stimula transportul lichidului interstițial și a tuturor componentelor sale. Astfel, țesutul își recâștigă mobilitatea și funcționalitatea, calitatea musculară este îmbunătățită, iar durerea este calmată.
Avantajul major oferit de componenta Deep Oscilation este dat de acțiunea complexă, în întreaga grosime a țesuturilor (piele, țesut conjunctiv, grăsime subcutanată, mușchi, vase de sânge, limfatice). Se induce astfel un efect de vibrație și de pompare cu un impact profund.
Utilizarea Deep Oscillation într-o fază timpurie stimulează și accelerează vindecarea plăgilor, inhibă inflamațiile și durerea. Este ideală și în îngrijirea postoperatorie de rutină (în oncologie, neurologie şi traumatologie). Datorită efectului său blând, este recomandată după intervențiile de transplant, mastectomie, operație cezariană, osteosinteză, endoprotezare.

Sistemul Caretherapy acționează asupra corpului printr-un transfer de energie capacitiv și rezistiv, atât în interiorul matricei celulare, cât și în interiorul celulei. Tratamentul reduce edemele și durerea, relaxează musculatura, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor și are efecte benefice asupra sistemului vascular.
Primul și principalul efect al CareTherapy este de biostimulare a țesuturilor, asigurând revenirea acestora la activitatea metabolică optimă. Acest lucru crește eficiența oricărui alt tratament asociat.

Terapia cu laser are un efect puternic în cazul afecțiunilor cronice și a diverselor tipuri de inflamații. Circulația sanguină se îmbunătățește, iar plăgile se cicatrizează rapid.
Cele mai importante efecte ale aplicațiilor laserterapiei sunt:

  • efectul anti-inflamator;
  • efectul anti-edem;
  • îmbunătățirea circulației;
  • cicatrizarea plăgilor;
  • efectul antalgic, în perfect acord cu efectul anti-edem.

Efectele benefice ale programelor de recuperare medicală sunt de necontestat. Asocierea sistemelor diferite – clasic, modern și asistat de tehnologie –, echipa medicală specializată și experimentată și suportul oferit de întreaga rețea sunt doar o parte dintre avantajele pe care pacienții le au în Centrul de Recuperare Medicală Arcadia.

Pentru programări, pacienții au la dispoziție numărul 0232 920, Call Center Arcadia.

www.arcadiamedical.ro
www.arcadiarecuperare.ro

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta trebuie să fii autentificat.

Autentifică-te sau crează un cont nou