Articole medicale

14.07.2017

Programe de recuperare medicală complexe și individualizate la Arcadia

Afecțiunile reumatismale, ortopedice, neurologice, obezitatea, dar și multe tipuri de sechele posttraumatice sunt în atenția medicilor din cadrul Centrului de Recuperare Medicală Arcadia. Scopul urmărit – prin programe de recuperare complexe și individualizate – este reducerea sau eliminarea durerii și recuperarea deficiențelor funcționale.

TotalActiv – Pachet de recuperare medicală, pentru minimum 13 zile – 79 lei/zi*

Prin pachetul terapeutic TotalActiv standard, Arcadia oferă cure de tratament recuperator, cu internare de lungă durată (minimum 13 zile), pachetul incluzând tot ceea ce este necesar pentru diagnosticul și tratamentul pacientului:

  • Analize de laborator: hemoleucogramă, VSH, CRP, TGP, TGO, glicemie, uree, creatinină, acid uric, sumar urină, trigliceride, calciu total, HDL Col, LDL Col;
  • Radiografie: în funcție de recomandarea medicului;
  • Consultaţie de Cardiologie, ecocardiografie, electrocardiografie;
  • 2 servicii medicale (consultații și/sau ecografii) în specialitățile: Neurologie, Oftalmologie, Gastroenterologie, Medicină internă, Endocrinologie, ORL, la medicii angajați Arcadia. Serviciile medicale pot fi accesate pe perioada spitalizării, la recomandarea medicului sau la solicitarea pacientului.
  • Program de Recuperare: min. 12 şedinţe (1 şedinţă/zi), a câte 4 proceduri de fizioterapie, în funcţie de recomandarea medicului curant;
  • Tratament medicamentos – la recomandarea medicului și numai pentru afecțiunea reumatologică;
  • Evaluare și supraveghere medicală – permanentă oferită de medicul curant de Recuperare medicală;
  • Spitalizare completă pe timpul curei (timp de minimum 13 zile).

Tarif pentru pachetul TotalActiv standard – 79 lei/zi*

*Oferta este disponibilă în limita fondurilor CAS, numai pentru pacienţii asiguraţi, care prezintă la internare un bilet de trimitere CAS valabil, emis de medicul de familie către specialitatea Recuperare medicală. Pe durata internării, serviciile suplimentare solicitate de pacient sau indicate de medic pentru patologii asociate se achită separat. În funcţie de recomandarea medicului, pacientul poate beneficia şi de alte servicii medicale (kinetoterapie, băi galvanice, masaj 30 min), preţul pachetului modificându-se.

ActivPlus – Pachet complet de fizioterapie – GRATUIT**

Pachetul cuprinde 10 ședințe a câte 4 proceduri de kinetoterapie și/sau fizioterapie (din gamele electroterapie, laserterapie sau ultrasunete), la recomandarea medicului.

**Pachet gratuit pentru pacienții asigurați, pe baza unui bilet de trimitere CAS, emis de medicul de familie către specialitatea Recuperarea medicală. Pacienții pot beneficia de acest pachet în urma unei consultații la medicul de Recuperare medicală din cadrul Arcadia pentru stabilirea exactă a planului terapeutic individual.

Pentru a beneficia de aceste pachete, dar și pentru a obține mai multe informații, vă recomandăm să vă programați la un consult de specialitate – Call Center Arcadia: 0232 920. Centrul de Recuperare Medicală Arcadia are o echipă medicală cu experiență multidisciplinară, este dotat cu aparatură modernă și oferă cadrul terapeutic adecvat pentru reabilitarea pacienților.

Vizual Recuperare Medicala