Sună la Arcadia

Policlinica Arcadia Cicoarei
Centrul Medical Arcadia Sărărie
Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Spitalul de Cardiologie Intervențională

Informații și programări
Call center: 0232 920
Număr valabil pentru apelurile internaționale:
004 0232 20 2000
004 0757 202 000

Servicii spitalizare general
Birou consiliere pacienți: 0232 20 2002

Servicii spitalizare cardio
0755 100 718

CENTRUL DE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ARCADIA

Informații și programări
0232 222 366 / 0232 222 566

CENTRUL DE CHIRURGIE PLASTICĂ ȘI ESTETICĂ

Centrul de Chirurgie Plastică și Estetică a fost creat din grijă și respect pentru sănătatea și armonia corpului.

Centrul este amplasat pe Str. Cicoarei nr.2 și dispune de săli de evaluare și intervenții pentru proceduri estetice invazive și non-invazive.

Intervențiile chirurgicale se desfășoară în cadrul Spitalului Multidisciplinar Arcadia – cea mai mare și modernă unitate medicală din regiunea Moldovei – locul unde tehnicile medicale ale momentului, o echipă medicală dedicată și dotările ultraperformante îți garantează un act medical sigur, eficient și rezultate pe măsură!

Echipă medicală extinsă dedicată pacienților și actului medical.

Tehnologie inovatoare utilizată în cadrul tratamentelor medical-estetice personalizate.

Săli de intervenții și proceduri estetice dotate state-of-the-art.

Programează o consultație pentru a stabili un plan personalizat de estetică.

SERVICII MEDICALE

1 Rinoplastia

Intervenția vizează schimbarea dimensiunii sau formei nasului. Aceasta poate fi realizată din motive medicale, în cazul unor malformații congenitale sau a unor traumatisme, dar și din motive estetice, atunci când pacientul nu este mulțumit de forma nasului.

Rinoplastia se efectuează sub anestezie generală și durează în jur de 2 - 3 ore, în funcție de complexitatea cazului.

Perioada de recuperare este de aproximativ 2 - 3 săptămâni, iar rezultatele pot fi apreciate definitiv la 1 an după operație.

2 Mamoplastia de augmentare cu implanturi de silicon (mărirea sânilor)

Intervenția are ca scop mărirea sau corectarea formei sânilor, cu ajutorul protezelor de silicon.

Intervenția chirurgicală se efectuează sub anestezie generală și durează, în medie, 2 ore. Incizia poate fi făcută în șanțul submamar (sub sân), în jurul areolei sau în axilă. Cea mai utilizată și sigură este incizia în șanțul submamar, care permite un abord sigur pentru introducerea implantelor. Protezele de silicon sunt introduse sub mușchiul mare pectoral, deoarece oferă cea mai frumoasă formă a sânilor.

Postoperator, nu rămân semne vizibile; pacienta va purta o bustieră timp de 8 săptămâni, pentru a susține recuperarea. Durata de spitalizare este de 2 nopți, iar timpul de recuperare este de aproximativ 10 - 14 zile.

3 Abdominoplastia

Intervenția presupune îndepărtarea excesului de piele și grăsime din regiunea abdomenului, conferind o linie armonioasă a corpului prin eliminarea pielii în exces și întărirea mușchilor abdominali.

Intervenția se desfășoară sub anestezie generală și are o durată de aproximativ 4-5 ore. Pentru ca rezultatul să fie unul cât mai bun, abdominoplastia se asociază cu liposucția abdominală.

Postoperator este necesară purtarea unei burtiere timp de 8 săptămâni. Recuperarea se realizează în aproximativ 3-4 săptămâni.

4 Mamoplastia de reducere (micșorarea sânilor)

Chiar dacă este mai puțin populară decât operația de mărire a sânilor, această intervenție este una dintre operațiile cele mai complexe, necesitând o tehnică chirurgicală precisă. Intervenția presupune îndepărtarea excesului de grăsime, țesut și piele de la nivelul sânilor.

Intervenția durează aproximativ 3-4 ore și se desfășoară sub anestezie generală. Recuperarea durează între 2-3 saptămâni, iar pacienta va purta o bustieră timp de 6 săptămâni. Forma finală a sânilor se va obține după minimum 6 luni de la intervenție.

5 Rejuvenarea facială prin transfer autolog de grăsime (lipofilling)

Procedura presupune extragerea de grăsime proprie din anumite zone ale corpului (abdomen, coapse, șolduri) și injectarea în zone precum cele de la nivelul feței, pentru a umple „golurile” sau șanțurile apărute în urma procesului de îmbătrânire.

Este o procedură minim invazivă, ce oferă rezultate de lungă durată și recuperare imediată. În plus, folosindu-se grăsimea proprie, aceasta nu va fi respinsă de organism.

Intervenția se desfășoară sub anestezie locală, rahianestezie sau anestezie generală și durează 2-3 ore.

6 Liposucția (abdomen, zonă lombară, coapse, fese etc.)

Este o procedură de remodelare corporală, prin care este eliminat excesul de țesut adipos din diferite zone ale corpului. Metoda folosită este cea umedă, adică se injectează o soluție la nivelul zonelor ce urmează a fi lipoaspirate, și, ulterior se aspiră grăsimea dizolvată de soluția introdusă. /p>

Intervenția se efectuează sub anestezie generală sau rahianestezie și are o durată de aproximativ 2-3 ore, în funcție de complexitate.

Recuperarea este imediată, iar activitatea fizică poate fi reluată după 3 săptămâni. Postoperator, pacienta va purta o îmbrăcăminte compresivă specială timp de 6-8 săptămâni. Rezultatele sunt vizibile după 2-3 luni de la operație.

7 Ginecomastia

Intervenția se caracterizează prin creșterea în volum a sânilor la bărbați, de obicei bilaterală, simetrică, nedureroasă, cu persistența acestuia, determinând o deformare semnificativă a conturului toracic masculin. Se poate realiza prin procedura de lipoaspirație și/sau mastectomie subcutanată.

Intervenția se realizează sub anestezie generală, având o durată de aproximativ 1-2 ore și necesită o noapte de spitalizare. Vindecarea inițială variază între 2-3 săptămâni, urmând ca rezultatul final să fie obținut la 6 - 12 luni postoperator. Intervenția este eficientă, cu riscuri minime și recuperare facilă.

Rezultatul este unul semnificativ și definitiv, cu condiția menținerii constante a greutății.

8 Intervenții de chirurgie plastică și reconstructivă pediatrică

Presupune o abordare diferită de chirurgia plastică și reconstructivă pentru adulți, întrucât este proiectată spre viitor, până copilul va deveni un adult. Este recomandată în cazul malformațiilor congenitale, și, de multe ori este cea mai bună opțiune pentru a reda funcția, mobilitatea sau aspectul normal al copilului.

În unele cazuri, intervențiile chirurgicale sunt realizate în mai multe etape, iar perioada operatorie poate varia începând cu vârsta de câteva luni pana la câțiva ani, atunci când anumite structuri și-au definitivat dezvoltarea.

Printre cele mai comune defecte congenitale faciale care pot apărea, amintim despicătura de buză și palat, cu multiple forme, care necesită tratament adaptat. Intervențiile chirurgicale se efectuează sub anestezie generală și este necesară cel puțin o noapte de spitalizare.

9 Intervenții de chirurgia estetică post-bariatrică

După efectuarea operației de bariatrie se poate realiza reducerea excesului de piele și grăsime de la nivelul corpului, pentru a restabili proporțiile corporale în raport cu noua greutate corporală.

Zonele în care chirurgul plastician intervine frecvent după scăderea în greutate sunt: abdomen, spate, fese, sâni, coapse, brațe, gât, față, prin intervenții precum: paniculectomie, abdominoplastie, body lift inferior, body lift superior, mastopexie, lifting coapse, lifting brațe, gât și față, liposucția, lipofilling.

În funcție de amploarea intervenției, particularitățile anatomice și starea de sănătate a pacientului, în mod obișnuit se estimează 1 - 3 nopți de spitalizare și o serie de consultații de control, pentru a asigura o vindecare fără probleme.

10 Proceduri estetice minim-invazive nonchirurgicale

Rinoplastia non-chirurgicală cu acid hialuronic

Este o opțiune accesibilă pentru cei ce doresc să își schimbe forma nasului, dar nu doresc o intervenție chirurgicală. Procedura este nedureroasă, se efectuează cu anestezie locală, printr-o tehnică precisă. Rezultatele sunt imediate, fără un proces de vindecare prelungit și se poate relua după 1 - 2 ani (este o procedură nepermanentă).

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic (mărirea buzelor)

Procedura restaurează forma, structura și volumul buzelor. Odată introdus, acidul hialuronic, oferă suport și formă țesuturilor buzei; practic, se contopește cu structurile celulare, fără a le afecta funcția. Se realizează într-un timp relativ scurt (15 - 30 de minute), în condiții sterile și aseptice. Procedura se face de obicei sub anestezie locală - de obicei cremă, dar se poate efectua și prin blocarea ramurilor nervoase.

Efectul acidului hialuronic durează, în medie, între 6 luni și 1 an, în funcție de produsul folosit.

Corectarea ridurilor cu toxină botulinică

Prin injectarea toxinei botulinice se produce o relaxare musculară în zona injectată, ce provoacă dispariția sau ameliorarea ridurilor. Procedura se efectuează în cabinet, de regulă într-o singură ședință, în condiții sterile și aseptice. Durata este de aproximativ 15 minute, se realizează fără anestezie, cu ajutorul unor ace foarte fine, iar disconfortul este minim. Rezultatele devin vizibile în câteva zile (2 - 5 zile), iar efectul durează 4 - 6 luni.

POVEȘTI DE SUCCES

În timpul consultației privind operația de mărire a sânilor, domnul dr. Mazilu mi-a explicat în detaliu această procedură, insistând atât asupra beneficiilor, cât și asupra riscurilor. Pot spune că domnul doctor este dedicat meseriei sale și este un profesionist talentat, care își tratează pacienții atent, cu aceeaşi dăruire demnă de profesia de medic. Mulțumesc întregului personal Arcadia.

Mirela M., pacientă Centrul de Chirurgie Plastică și Estetică

Am amânat mereu decizia de a face intervenția chirurgicală pentru că teama de anestezia generală era prea mare și pentru că îmi era greu să aleg un doctor care să înțeleagă așteptările mele. După operația de rinoplastie realizată la Centrul de Chirurgie Plastică și Estetică Arcadia, sunt omul care am visat mereu că pot fi. Domnul doctor a armonizat perfect trăsăturile mele fizice și noul nas. Mulțumesc domnului doctor Mazilu pentru că mi-a redat zâmbetul și încrederea în mine.

Monica T., pacientă Centrul de Chirurgie Plastică și Estetică

După ce toată adolescența am fost marcată de complexe fizice, am decis că anul 2017 va fi anul schimbărilor. În urma unei operații de micșorare a sânilor, recomand tuturor Centrul de Chirurgie Plastică și Estetică Arcadia şi pe dr. Gabriel Mazilu. Datorită lui şi echipei sale eu am acum, în sfârşit, un corp armonios și sănătos.

Ana P., pacientă Centrul de Chirurgie Plastică și Estetică

Am fost internată în cadrul Centrului de Chirurgie Plastică și Estetică Arcadia, unde am suferit o operație de îndepărtare a surplusului de grăsime și piele din zona abdominală. Intervenția s-a defășurat în condiții foarte bune și a fost realizată de o echipă de medici condusă de dr. Gabriel Mazilu. Deși sufăr de diabet, recuperarea a fost foarte rapidă. Sunt foarte mulțumită de serviciile medicale de care am beneficiat și recomand cu încredere acest centru medical.

Maria D., pacientă Centrul de Chirurgie Plastică și Estetică

O echipa minunată! Foarte răbdătoare și calmă. Am fost întâmpinată cu prietenie chiar de la recepție, iar profesionalismul asistentei și al domnului doctor Hrișcă Tiberiu mă fac să recomand cu drag Centrul de Estetică Arcadia. Am apelat la domnul doctor pentru o procedură de augmentare a buzelor. Domnul doctor acordă o atenție deseobită micilor detalii, și deși a ținut cont de dorința mea, m-a făcut să înțeleg că ceea ce-mi doream era prea mult pentru mine. Am ales împreună cantitatea potrivită de acid pentru ca buzele să fie frumoase și armonioase.

Ana-Maria B., pacientă Centrul de Chirurgie Plastică și Estetică

Domnul doctor Dobre este un om și un medic absolut deosebit. Este foarte dedicat meseriei sale, implicat și a fost extrem de empatic cu noi. Nu avem cuvinte să vă mulțumim pentru felul în care ne-ați tratat! Vă mulțumim pentru ajutor!

Codrina R., pacientă Centrul de Chirurgie Plastică și Estetică

Dr. Gabriel Mazilu

Medic specialist Chirurgie Plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică

„Cerințele pacienților noștri ne-au inspirat în deschiderea Centrului, ca spațiu dedicat nevoilor de frumusețe ale acestora. Alături de o echipă devotată și bine pregătită, facem perfromanță la cel mai înalt nivel în domeniul chirurgiei plastice, reconstructive și estetice. E important să le putem oferi pacienților, pe lângă un act medical sigur și performant, un confort superior, o interacțiune apropiată, cât mai plăcută și relaxantă.”

Te putem ajuta. Programează-te acum!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

ca datele mele să fie prelucrate, în scop de marketing și promovare.

Dr. Mihai Alexandru

Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

Vezi CV Apariții TV Articole blog
Urmărește noutățile Arcadia și pe pagina de Facebook

Dr. Costel Dobre

Medic specialist Chirurgie plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică

Vezi CV Apariții TV Articole blog
Urmărește noutățile Arcadia și pe pagina de Facebook

Dr. Ioannis Gardikiotis

Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

Vezi CV Apariții TV Articole blog
Urmărește noutățile Arcadia și pe pagina de Facebook

Dr. Gabriel Mazilu

Medic specialist Chirurgie Plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică

Vezi CV Apariții TV Articole blog
Urmărește noutățile Arcadia și pe pagina de Facebook

Dr. Vlad Pieptu

Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

Vezi CV Apariții TV Articole blog
Urmărește noutățile Arcadia și pe pagina de Facebook

Dr. Camelia Tamaș

Medic primar Chiurgie plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică

Vezi CV Apariții TV Articole blog
Urmărește noutățile Arcadia și pe pagina de Facebook